سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

انگلیس یک ناوشکن به دریای سرخ اعزام می‌کند

انگلیس در پی حملات ارتش یمن به کشتی‌های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، نسبت به وخامت وضعیت امنیتی در این دریا هشدار داد و اعلام کرد که یک ناو «نیروی دریایی سلطنتی» را به عملیات تحت رهبری ایالات متحده در این منطقه اعزام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع بریتانیا روز سه‌شنبه با طرح این ادعا که حملات موشکی بالستیک و پهپاد‌ها در دریای سرخ، تهدیدی فزاینده است اعلام کرد که ناو «اچ‌ام‌اس دایموند» که روز شنبه یک پهپاد مشکوک را در این دریا سرنگون کرده بود، به نیروی ضربت بین‌المللی به رهبری ایالات متحده در دریای سرخ ملحق می‌شود.

لوید آستین رئیس پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) روز گذشته اعلام کرد که یک ائتلاف چندملیتی برای مقابله با عملیات ارتش یمن در دریای سرخ تشکیل شده است.

این عملیات با مشارکت چندین کشور از جمله آمریکا، انگلیس، بحرین، کانادا، فرانسه و اسپانیا انجام خواهد شد.

وزیر دفاع آمریکا مدعی است که هدف از این عملیات محافظت از کشتی‌های بازرگانی از حملات نیرو‌های یمنی در دریای سرخ است.

این ادعای آستین درباره تهدید تجارت آزاد در دریای سرخ در حالی مطرح شده است که ارتش یمن در اعتراض به کشتار زنان و کودکان غزه توسط رژیم صهیونیستی اقدام به توقیف و ممانعت از عبور کشتی‌ها به مقصد سرزمین‌های اشغالی فلسطین کرده و هشدار داده است که این روند را تا زمان قطع سرکوب و اعلام آتش‌بس ادامه خواهد داد.

ارتش یمن طی هفته‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ و تنگه باب المندب هدف قرار داده است.

نیروی دریایی یمن پیشتر هشدار داده بود که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار