ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت

کاخ سفید،‌ در حال بررسی تروریستی اعلام کردن انصارالله

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه گفت که آمریکا در حال بررسی وضعیت انصارالله یمن است اما هنوز تصمیمی برای تروریستی اعلام کردن آنها نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که آمریکا در حال بررسی وضعیت انصارالله یمن است اما هنوز تصمیمی برای تروریستی اعلام کردن آنها نگرفته است.

 

کربی شامگاه سه‌شنبه طی نشست خبری در کاخ سفید اظهار داشت: «عملیات [ائتلاف دریایی] چندملیتی به رهبری آمریکا برای مقابله با حملات یمنی‌ها در دریای سرخ است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «پیوستن به گروه ویژه دریایی داوطلبانه است و هر کشور میزان مشارکت خود را تعیین می‌کند».

 

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه گفت: «آمریکا و شرکای آن هر کاری که لازم باشد برای محافظت از کشتی‌ها در دریای سرخ انجام خواهند داد. نیروی ویژه دریایی یک ابتکار امنیتی چندملیتی است که نظارت دریایی و دفاع از کشتی‌ها را انجام می‌دهد».

 

طبق این گزارش، کربی همچنین افزود: «کشتی‌ها و هواپیماهای کشورهایی که به گروه ضربت می‌پیوندند به نیروهای ما در دریای سرخ ملحق می‌شوند».

 

از سوی دیگر، شبکه «بلومبرگ» بامداد چهارشنبه گزارش داد که آمریکا و متحدانش در حال بررسی حملات هوایی احتمالی علیه ارتش یمن هستند تا مانع عملیات علیه کشتی‌های صهیونیستی بشوند.

 

این تهدیدها در حالی است که سخنگوی جنبش انصارالله به آمریکا و کشورهای غربی هشدار داد که عملیات مستقیم علیه یمن، به جنگ منطقه‌ای و بین‌المللی بدل خواهد شد که آثار فاجعه‌بار آن، غیر قابل تصور است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار