عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم انفجار در مقر حشد شعبی در جنوب شرق بغداد یک شهید برجای گذاشت

کاخ سفید،‌ در حال بررسی تروریستی اعلام کردن انصارالله

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه گفت که آمریکا در حال بررسی وضعیت انصارالله یمن است اما هنوز تصمیمی برای تروریستی اعلام کردن آنها نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که آمریکا در حال بررسی وضعیت انصارالله یمن است اما هنوز تصمیمی برای تروریستی اعلام کردن آنها نگرفته است.

 

کربی شامگاه سه‌شنبه طی نشست خبری در کاخ سفید اظهار داشت: «عملیات [ائتلاف دریایی] چندملیتی به رهبری آمریکا برای مقابله با حملات یمنی‌ها در دریای سرخ است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «پیوستن به گروه ویژه دریایی داوطلبانه است و هر کشور میزان مشارکت خود را تعیین می‌کند».

 

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه گفت: «آمریکا و شرکای آن هر کاری که لازم باشد برای محافظت از کشتی‌ها در دریای سرخ انجام خواهند داد. نیروی ویژه دریایی یک ابتکار امنیتی چندملیتی است که نظارت دریایی و دفاع از کشتی‌ها را انجام می‌دهد».

 

طبق این گزارش، کربی همچنین افزود: «کشتی‌ها و هواپیماهای کشورهایی که به گروه ضربت می‌پیوندند به نیروهای ما در دریای سرخ ملحق می‌شوند».

 

از سوی دیگر، شبکه «بلومبرگ» بامداد چهارشنبه گزارش داد که آمریکا و متحدانش در حال بررسی حملات هوایی احتمالی علیه ارتش یمن هستند تا مانع عملیات علیه کشتی‌های صهیونیستی بشوند.

 

این تهدیدها در حالی است که سخنگوی جنبش انصارالله به آمریکا و کشورهای غربی هشدار داد که عملیات مستقیم علیه یمن، به جنگ منطقه‌ای و بین‌المللی بدل خواهد شد که آثار فاجعه‌بار آن، غیر قابل تصور است./ فارس

ارسال نظر