سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

کاخ سفید،‌ در حال بررسی تروریستی اعلام کردن انصارالله

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه گفت که آمریکا در حال بررسی وضعیت انصارالله یمن است اما هنوز تصمیمی برای تروریستی اعلام کردن آنها نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که آمریکا در حال بررسی وضعیت انصارالله یمن است اما هنوز تصمیمی برای تروریستی اعلام کردن آنها نگرفته است.

 

کربی شامگاه سه‌شنبه طی نشست خبری در کاخ سفید اظهار داشت: «عملیات [ائتلاف دریایی] چندملیتی به رهبری آمریکا برای مقابله با حملات یمنی‌ها در دریای سرخ است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «پیوستن به گروه ویژه دریایی داوطلبانه است و هر کشور میزان مشارکت خود را تعیین می‌کند».

 

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه گفت: «آمریکا و شرکای آن هر کاری که لازم باشد برای محافظت از کشتی‌ها در دریای سرخ انجام خواهند داد. نیروی ویژه دریایی یک ابتکار امنیتی چندملیتی است که نظارت دریایی و دفاع از کشتی‌ها را انجام می‌دهد».

 

طبق این گزارش، کربی همچنین افزود: «کشتی‌ها و هواپیماهای کشورهایی که به گروه ضربت می‌پیوندند به نیروهای ما در دریای سرخ ملحق می‌شوند».

 

از سوی دیگر، شبکه «بلومبرگ» بامداد چهارشنبه گزارش داد که آمریکا و متحدانش در حال بررسی حملات هوایی احتمالی علیه ارتش یمن هستند تا مانع عملیات علیه کشتی‌های صهیونیستی بشوند.

 

این تهدیدها در حالی است که سخنگوی جنبش انصارالله به آمریکا و کشورهای غربی هشدار داد که عملیات مستقیم علیه یمن، به جنگ منطقه‌ای و بین‌المللی بدل خواهد شد که آثار فاجعه‌بار آن، غیر قابل تصور است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده