خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟ درخواست بی‌شرمانه گروسی برای دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران رئیس جمهور فرانسه: ایران باید به مذاکرات هسته‌ای بازگردد!

غزه؛‌ محور گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه قطر و گوترش

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر با دبیر کل سازمان ملل متحد تلفنی گفت‌وگو و اوضاع نوار غزه را بررسی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر با «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد تلفنی درباره غزه گفت‌وگو کرد.

 

وزارت بهداشت غزه روز سه‌شنبه(دیروز) اعلام کرد که شمار شهدا از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون به ۱۹ هزار و ۶۶۷ نفر رسید و علاوه بر آن تعداد زخمی‌ها نیز ۵۲ هزار و ۵۸۶ نفر شده است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری قطر (قنا)، آل ثانی و گوترش در تماس تلفنی آخرین تحولات اراضی اشغالی فلسطین، راهکارهای کاهش تنش و برقراری آتش‌بس در نوار غزه را بررسی کردند.

 

وزیر خارجه قطر در این تماس تلفنی بر ضرورت ایجاد کریدورهای انساندوستانه پایدار با هدف ارسال کمک‌ها به فلسطینیان در نوار غزه و نیز تأمین امنیت و حمایت از کاروان‌های امدادرسانی جهت رسیدن این کاروان‌ها به شمال غزه، تأکید کرد.

 

از سوی دیگر «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز سه‌شنبه (دیروز) در سفری به دوحه پایتخت قطر با مقامات این کشور از جمله وزیر خارجه آن دیدار کرد.

 

آستین پس از این دیدارها گفت: «قطر با تلاش‌های خود با مصر در آزادی گروگان‌ها سهم داشته است و سفر من به قطر در راستای تقویت همکاری با این کشور در زمینه دفاعی و امنیتی است»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار