رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

پاسخ سخنگوی پلیس به مجوز واردات خودرویی پلیس

سخنگوی پلیس با اشاره به مجوز واردات خودرو در راستای نوسازی ناوگان خودرویی پلیس می‌‌گوید خودروها را نه می فروشیم نه هبه می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، امروز چهارشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی در یادداشتی با اشاره به موضوع مجوز واردات خودرو توسط پلیس آورده است:« اینکه برخی در شیپور انتفاع اقتصادی فراجا از قِبل واردات خودرو می‌دمند یا به واقع ناآگاه و بی اطلاعند و یا بی شک مغرضند و در زمین دشمن بازی می‌کنند تا بتوانند به اقتدار و توانمندی یک مجموعه‌ خدمات رسانِ امنیت ساز ضربه وارد کنند.

 

موضوع مجوز واردات خودروهای سواری بخشی از برنامه کلی و کلان نوسازی خودرویی فراجا است که به تناوب در دوره‌های مختلف به منظور پیشبرد بهتر ماموریت‌ها انجام شده و می شود.

 

در حال حاضر بخش قابل توجهی از خودروهای مورد استفاده در مأموریت‌ها ساخت داخل بوده و مناسب ماموریت‌های شهری است اما برای پلیس ضروری است تا در مواجهه با ماموریت های مرزی و عملیاتی، تعقیب و گریز، عبور از مناطق صعب العبور و کوهستانی از خودروهای با شتاب و قدرت بالا بهره بگیرد؛ لذا جهت تامین این قبیل خودروها نیازمند واردات خودرو توسط دستگاه‌های حاکمیتی با مجوز هیات وزیران می باشیم.

 

امروزه قاچاقچیان و تروریست ها و مجرمان از خودروهای پر قدرت و کاملا به روز دنیا استفاده‌ می کنند و قطعا پلیس در تعقیب و گریز باید خودروی مناسب داشته باشد؛ بی شک همگان اذعان دارند که امکانات‌ و تجهیزات پلیس نباید از متخلفان و مجرمان عقب‌تر باشد مگر اینکه به دنبال ناکارآمدی و زمینگیر شدن پلیس باشند!

 

در مصوبه مذبور شرط و اجباری بر واردات خودروی هیبریدی نبوده و پُر واضح است که فراجا نیز مجاز به فروش این گونه تجهیزات نیست؛ اصولا مجوز واردات توسط دولت برای استفاده سازمانی، اداری و ماموریتی دستگاه ها است نه فروش و انتفاع اقتصادی.

 

موکدا تاکید می شود در راستای تامین تجهیزات خودرویی پلیس در یگان های مختلف؛ فراجا ناگزیر به واردات خودروهایی با کیفیت، پرقدرت و به روز است، نه آنها را به کارکنان هدیه و هبه می‌کند و نه به دنبال فروش در بازار و منفعت اقتصادی است»./ فارس

ارسال نظر