جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

رئیس‌جمهور: دولت دنبال «فسادزدایی» است تا در بین مردم «امیدآفرینی» کند

رئیس جمهور مردمی که به دنبال استقلال بوده و در برابر ظلم ایستادگی می کنند را قدرت نوظهور منطقه دانست و گفت: قطعا با چنین اقتداری پیروزی از آن مسلمانان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید ابراهیم رئیسی امروز (پنجشنبه) در ادامه سفر خود به استان گلستان در جمع مردم گرگان با اشاره به اینکه مردم استان گلستان در عرصه های مختلف سیاسی به خوبی امتحان پس داده‌اند، اظهار کرد: مردم ولایتمدار گلستان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از اسلام و امام حمایت کرده و پس از پیروزی انقلاب نیز با نثار صدها شهید و جانباز و ایثارگر به کشور خدمت کردند.

وی با بیان اینکه وحدت همه مردم گلستان اعم از فارس و ترکمن و بلوچ مثال زنی است، افزود: مردم باصفا و وفادار به ارزشهای اسلامی هستند، افزود: حقیقتا اقوام مختلف در کنار هم گرد آمدند و زندگی همراه با تلاش و معنویت را دنبال می کنند.

 

رئیس جمهور ایران با بیان اینکه کشور ما با حضور شما زنان و مردان دارای اقتدار است، افزود: مردم با ایمان و همیشه در صحنه مولفه اول اقتدار و قدرت کشور هستند که همیشه آماده خطر کردن هستند.

 

عالی‌ترین مقام اجرایی کشور نیروهای مسلح، بسیج و نیروهای انتظامی و پیشرفت های علم و فن آوری در پژوهشگاه ها را از مولفه های قدرت برشمرد و افزود: پیشرفت‌هایی که علی رغم تحریم‌ها به وجود آمده بیانگر اوج قدرت مردم ایران است.

 

وی با بیان اینکه رساندن پیام اسلام و زیست اسلامی پیامی است که مردم دنیا از شما مردم ایران دریافت کرده‌اند، گفت: نیروهای مقتدر ایران و مسلمانان که در مقابل ظلم می ایستند، صحنه قدرت جدید را در صحنه شکل داده‌اند.

 

رئیس جمهور اسلامی ایران، مردمی که می‌خواهند با استقلال زندگی کرده و در برابر زورگویان بایستند را قدرت نوظهور در منطقه دانست، افزود: مردم فلسطین بیش از ۷۰ روز است که در مقابل قدرت‌های بزرگ ایستادگی کرده و دنیا را به شگفتی آورده است.

 

رئیسی ایستادگی مردم فلسطین را ناشی از ایمان به خدا دانست و اضافه کرد: مردم فلسطین با لهام از انقلاب ایران اسلامی و سیره امام خمینی (ره) در سرزمینی که با جنایات اسرائیل بزرگترین زندانی روباز بدل شده توانستند این چنین ایستادگی کنند.

 

وی با اشاره به فسادنمایی برخی در کشور، گفت: هدف این افراد که در برابر فسادزدایی دولت قرار گرفته‌اند ناامید کردن مردم از آینده روشن کشور و نظام اسلامی است./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار