محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

خلجی: گره گشایی از مردم اولویت اصلی دولت است

خلجی: گره گشایی از مردم اولویت اصلی دولت است رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در بازدید از دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی استان گلستان گفت: اولویت اصلی دولت سیزدهم گره گشایی از کار مردم و کمک به رشد و پیشرفت کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 22
کد خبر: ۲۱۹۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سپهر خلجی» پیش از ظهر جمعه همزمان با سفر استانی رییس جمهور با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی استان گلستان با رئیس این خبرگزاری، خبرنگاران و اعضای هیات تحریریه آن دیدار و از فعالیت ها و اقدامات این رسانه در پوشش اخبار سفر دوم رئیس جمهور به گلستان تشکر و قدردانی کرد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در این دیدار با بیان اینکه مقام معظم رهبری، ایرنا را رسانه نظام مقدس جمهوری اسلامی دانستند، اظهار کرد:‌ امیدوارم با جذب نیروهای انقلابی و دغدغه‌مند در این رسانه شاهد تحقق فرامین مقام معظم رهبری باشیم.

خلجی با اشاره به اینکه نوسازی دفاتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در دستور کار ما قرار دارد، افزود: از دیگر برنامه‌های دولت به روزرسانی نیروی انسانی خبرگزاری جمهوری اسلامی است، با توجه به اینکه بخشی از نیروهای ایرنا بازنشسته شدند باید نیروهای جوان، باانگیزه، مستعد، معتقد و انقلابی جذب سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی شوند.

 

وی اولویت اصلی دولت سیزدهم را پیشرفت کشور و رفع گره‌های مردم دانست و متذکر شد: برخی به دنبال حاشیه‌سازی برای کشور هستند لذا با ایجاد برخی حاشیه‌ها در روند خدمت‌رسانی دولت و مسیر حل مشکلات مردم اختلال ایجاد می‌کنند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت ادامه داد: باید حواسمان جمع باشد اسیر حاشیه‌ها نشویم. هر زمانی حاشیه‌ها در محور توجه قرار گرفت کشور ضربه خورد و از مسیر اصلی خود خارج شد.

خلجی در ادامه به سفر رئیس جمهور به گلستان اشاره کرد و گفت: گلستان با وجود ظاهر سرسبز و زیبا یک استان محروم است که باید به توسعه زیرساختی آن کمک کرد.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف سفر رئیس جمهور شتاب بخشیدن به پیشرفت و توسعه گلستان است، یادآور شد: این استان از ظرفیت‌های مختلف اعم از دریا، جنگل، کشاورزی غنی، معدن، مرز و غیره برخوردار است و وجود اقوام و مذاهب مختلف یک فرصت ویژه برای این استان شمالی محسوب می‌شود.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت ابراز امیدواری کرد که سفر رئیس جمهور به گلستان به پیشرفت و توسعه همه جانبه این استان کمک کند.

خلجی با تأکید بر اینکه مردم پای کار انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند، تصریح کرد: استقبال گلستانی‌ها از رئیس جمهور بسیار پرشور بوده است.

«غلامرضا رجایی» رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان گلستان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در مراکز استانی ایرنا، گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های ایرنا مرکز گلستان در پوشش اخبار سفر دو روزه رییس جمهور به این استان ارایه کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار