سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

سرمای بی‌سابقه هوا در شانگهای چین

سرمای بی‌سابقه هوا در شانگهای چین دمای هوا در شانگهای چین در ماه جاری به قدری سرد شده که در ۴۰ سال گذشته این شهر بی‌سابقه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، اداره هواشناسی شانگ‌های در پستی در شبکه اجتماعی Weibo اعلام کرد که کمترین دمای شهر در روز پنجشنبه در حومه شانگ‌های منفی ۴ تا منفی ۶ درجه سانتیگراد (۲۱ تا ۲۴ درجه فارنهایت) خواهد بود و دما در تمام طول روز در کل شهر زیر صفر خواهد بود.

 

براساس گزارش رویترز، وانگ کاییون ۵۹ ساله، نظافتچی در مرکز شهر شانگ‌های که از حومه شهر با یک اسکوتر برقی رفت و آمد می‌کند، گفت که دمای هوا در سفر یک ساعته او در روز پنجشنبه منفی ۵ درجه سانتیگراد بود.

 

وانگ گفت: با وجود اینکه دستکش می‌پوشیدم، به سرعت احساس در دستانم را از دست دادم و آن‌ها هنوز هم درد می‌کنند.

 

اداره هواشناسی این شهر گفت که انتظار دارد حداقل دما در یکی از ایستگاه‌های مطالعه مرکز شهر به مدت پنج روز متوالی تا ۲۵ دسامبر زیر صفر باقی بماند، سرمایی که شانگ‌های اکنون در ماه دسامبر شاهد آن است، در ۴۰ سال گذشته رخ نداده بود.

 

یک شهروند ۶۸ ساله از اهالی شانگ‌های به نام لی در مصاحبه با رویترز گفت: امسال عادی نیست. امسال فوق العاده سرد است و سال گذشته این سرما نبود.

 

هوای سرد غیرمعمولی که موج قدرتمندی از هوای سرد از سیبری است، از اواسط هفته گذشته در سراسر چین گسترش یافته و بسیاری از استان‌های شمالی این کشور رکورد‌های سرمای ماه دسامبر را بازنویسی کردند، چراکه جیوه‌ی دماسنج‌ها در برخی شهر‌ها تا منفی ۳۰ درجه سانتیگراد پایین رفت.

 

در حالی که بارش برف بسیار کم بود، سرمای شدید، یخبندان و شرایط طوفانی در چین باعث اختلال در حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، افزایش شدید تقاضا برای گرمایش و حتی اختلال در تلاش‌های امدادی در چین شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار