کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

عراقچی: شایعه لغو عضویت ایران در شانگهای بی‌اساس است

عراقچی: شایعه لغو عضویت ایران در شانگهای بی‌اساس است وزیر امور خارجه سفر رئیس‌جمهور به چین را رویدادی مهم در روابط تهران و پکن خواند و شایعه لغو عضویت ایران در سازمان شانگهای را بی‌اساس دانست و گفت: اعضای این سازمان از ایران حمایت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 03
کد خبر: ۲۸۸۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعباس عراقچی چهارشنبه شب ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ پس از بازگشت از سفر به چین به همراه رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد که تهران از مذاکره ترسی ندارد و اگر لازم باشد از جنگ هم ترسی ندارد.

وزیر امور خارجه درباره دیدار رئیس‌جمهور با رئیس‌جمهور روسیه و دلیل طولانی شدن این دیدار گفت: موضوعات قابل بحث میان ایران و روسیه زیاد است و موضوعات سیاسی و اقتصادی متنوع مورد بررسی قرار گرفت.

عراقچی در واکنش به برخی ادعا‌ها درباره کوتاه بودن زمان دیدار رئیس‌جمهور چین با مسعود پزشکیان توضیح داد که این سفر یک سفر دوجانبه نبوده و با توجه به حضور سران کشور‌های متعدد، عرف این‌گونه اجلاس‌های بین‌المللی کوتاه بودن زمان ملاقات‌هاست.

وزیر امور خارجه درباره ابتکارات دولت در زمینه مقابله با اقدامات تروئیکای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک گفت: در کنار نامه مشترک ایران، چین و روسیه در این زمینه نمایندگی‌های ایران در نیویورک همچنان با نمایندگان روسیه و چین در تماس هستند و ابتکارات دیگری نیز در دست اقدام است.

به گفته عراقچی، روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت ارائه کرده‌اند که ایران نیز در حال رایزنی پیرامون آن است. هرکاری برای جلوگیری از این اقدام را انجام خواهیم داد تا دنیا متوجه شود که این اقدام غیرقانونی است و مشروعیت ندارد.

وزیر امور خارجه درباره برخی شایعات مبنی بر احتمال لغو عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای پس از فعال‌شدن اسنپ‌بک هم گفت: چنین بندی وجود ندارد و هیچ اشاره‌ای به این موضوع در نشست اخیر نشده است، برعکس، کشور‌های عضو شانگهای به‌نوعی حمایت خود را از جمهوری اسلامی ایران در این مسیر اعلام کرده‌اند.

عراقچی در خصوص غیبت رئیس‌جمهور در عکس یادگاری ضیافت غیررسمی سران شانگهای نیز گفت: ایران بر اساس قوانین، فرهنگ و ارزش‌های شرع مقدس اسلامی پروتکل‌های خاص خود را برای شرکت در ضیافت‌ها دارد. همچنین عکس منتشرشده از ضیافت، عکس رسمی اجلاس نبوده و عکس اصلی اجلاس روز بعد و پیش از آغاز نشست گرفته شده است./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار