ترامپ امروز تصمیم نهایی خود را درباه ایران می‌گیرد یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است

واکنش وزیر امور خارجه اسبق آمریکا به اخراج بولتون

وزیر امور خارجه اسبق آمریکا با اشاره به اختلاف‌نظر‌ها در کاخ‌سفید به اخراج جان بولتون، مشاور امنیت ملی دولت ترامپ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۱۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر،  کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا با اشاره به اینکه در کاخ سفید اختلاف‌نظر وجود دارد، اظهار داشت جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا کسی است که باید کوتاه می‌آمد.

 

 رایس شب گذشته در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز آمریکا اظهار داشت در اختلاف‌نظر میان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و مشاور وی، جان بولتون ، مشخص بود که رئیس جمهور باقی می‌ماند و پیروز این ماجراست.

 

وی گفت: من مطمئن هستم که او تمام تلاش خود را برای دادن مشاوره‌های فوق العاده به رئیس جمهور ترامپ انجام داده است، کاری که از مشاور امنیت ملی او انتظار می‌رفت انجام دهد. اما در تحلیل نهایی، اگر مشاور امنیت ملی و رئیس جمهور در یک تیم نباشند [با هم اختلاف داشته باشند] این رئیس جمهور نیست که باید برود و من مطمئن هستم که جان به عنوان یک دیپلمات سابقه‌دار و کارشناس مجرب مسائل سیاسی کاملا به این موضوع واقف است.

 

روز گذشته [سه شنبه] ترامپ، بولتون را اخراج کرد هرچند مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید گفته خودش استعفا داده است. آن‌ها در سیاست خارجی به شدت با هم اختلاف نظر داشتند. ترامپ درباره بولتون گفته بود: «او قطعا یک شاهین است که اگر بتواند کل جهان را به دست خواهد گرفت حتی گاهی اوقات به شکل کاملا غیرعادی!»

 

رایس با اشاره به اینکه بولتون در عقاید خود پایدار بود، ادامه داد: من فکر می‌کنم نوعی اختلاف‌نظر طولانی بین جان و شاید رئیس جمهور و دیگر کارکنان کاخ سفید وجود داشت. همین باعث کناره‌گیری او شد.

 


او در ادامه اظهاراتش، تصمیم ترامپ برای لغو دیدار با سرکردگان طالبان افغانستان را اقدامی درست قلمداد کرد و گفت: خوشحالم که چنین تصمیمی گرفته شد. به عقیده من، طالبان به این نتیجه رسیده است که ما توافقنامه‌ای بیش از آنچه که آن‌ها می‌توانند، می‌خواهیم. مردم می‌خواهند جنگ در افغانستان پایان یابد. ما باید به نوعی به آن پایان دهیم.

 

رایس به عنوان مشاور امنیت ملی دولت جرج دبلیو بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا خدمت کرده است و پیش از آنکه وزیر خارجه شود با بولتون همکاری داشته است.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار