شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

سرلشکر صفوی: ایران خواهان گسترش روابط با همسایگان خود است

سرلشکر صفوی: ایران خواهان گسترش روابط با همسایگان خود است دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی، سیاست همسایگی است،‌ گفت: ما می‌خواهیم با همسایگان خودمان توسعه سیاسی، دفاعی و امنیتی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 23
کد خبر: ۲۱۹۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، عصر امروز (شنبه ۲ دی‌ماه) در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه بین المللی ایران ژئو که در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، گفت: امروز روز ارزشمندی است زیرا هم نمایشگاه در امروز افتتاح شد و هم چندین جلد کتاب رونمایی خواهد شد.

 

وی با اشاره به نظارت خود بر کتاب‌های جدید سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح افزود: این ۱۴ جلد کتاب محصول فشرده علمی ۳ ساله سازمان جغرافیایی و اساتید بوده است.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا اظهار کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران، سیاست همسایگی است؛ به همین جهت با ۱۵ کشور همسایه خواهان توسعه همکاری سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و ... هستیم؛ لذا این کتاب‌ها با استفاده از منافع غنی برای گسترش روابط همسایگی تدوین شده است. هر کدام از این کتاب ها علاوه بر استفاده از مطالب به روز و جدید تفاوت بسیاری با کتاب های چاپ شده قبل نیز دارد.

 

وی ادامه داد: منطقه قفقاز برای ایران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ لذا باید جغرافیای این مناطق را بشناسیم تا بدانیم چه سیاستی را در این حوزه باید اتخاذ کنیم.

 

سرلشکر صفوی با بیان اینکه اینکه ایران چه سیاستی را در باره قفقاز اتخاذ کند، بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: چرا که کشورمان در رابطه با منطقه قفقاز رقابت استراتژیکی با سایر کشورها دارد؛ به‌همین دلیل نیاز داریم که روابط بسیار استراتژیکی با جمهوری آذربایجان و ارمنستان داشته باشیم.

 

وی افزود: سیاست ایران حفظ امنیت ملی، مرز‌ها و تعیین محدوده مرز‌ها و منافع ملی است؛ البته قدرت‌های بزرگ در این منطقه دخالت دارند؛ لذا اینکه ایران در قفقاز چه سیاستی را اتخاد کند، مسئله مهمی است.

 

دستیار فرمانده معظم کل قوا با تأکید بر لزوم تأسیس سازمان‌ ملی جغرافیایی عنوان کرد: این تجربه‌ای است که در کشور‌های دیگر ملاحظه می‌کنیم؛ لذا تأسیس این سازمان را به نمایندگان مجلس و دولت پیشنهاد می‌دهم.

 

سرلشکر صفوی سپس در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران ژئو از چند دستاورد جدید سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح رونمایی کرد.

 

وی در این بازدید از کتاب‌های تخصصی انتشارات سازمان جغرافیایی ایران، ۱۴ کتاب از جغرافیای نظامی برخی کشورها و نیز یک ترجمه کتاب با عنوان «اصول تعامل با نظم در حال تغییر جهانی و علل موفقیت و شکست ملت ها» رونمایی کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار