پزشکیان: ترامپ هنوز مردم ایران را نشناخته است / ما خواهان جنگ نیستیم بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند

سرلشکر صفوی: حکمرانی سایبرنتیک در حال به وجود آمدن است

سرلشکر صفوی گفت: حکمرانی سایبرنتیک درحال به وجود آمدن است که در یک جمله دانش کنترل و حاکمیت بر پدیده های هوشمند از طریق کنترل و اشراف بر جریان اطلاعاتی است که می‌تواند آینده جهان را متحول کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛سرلشکر سید یحیی رحیم‌صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا امروز (دوشنبه 13 آذرماه) در نخستین کنفرانس «حکمرانی دانش مبنا، حکمرانی سرزمینی»، گفت: دولت‌ها و حکومت‌ها باید استراتژی ۲۰ تا ۳۰ ساله داشته باشند که ما به آن راهبرد ملی می‌گوییم.

 

وی با بیان اینکه دولت ها باید دارای سند حداقل ۲۰ ساله باشند، افزود: سند چشم انداز ۱۴۰۴ ایران یک راهبرد ملی بود ولی دولت‌ها به آن عمل نکردند.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه تربیت مدیران کارآمد برای دولت‌ها ضروری است، بیان کرد: حکومت‌های انقلابی و مردمی چون جمهوری اسلامی ایران با حضور ملت در صحنه ارکان قابلیت بقا و دوام دارند.

 

سرلشکر صفوی با بیان اینکه ما جنگ را با دانش نظامی پیش بردیم، تصریح کرد: ما عاقلانه و مدبرانه و با علم در دوران هشت سال دفاع مقدس جنگیدیم و یک تئوری جدیدی را در جنگ ارایه کردیم.

 

وی در ادامه گفت: دانشگاه‌های ما علمی را که برای اداره سرزمین لازم است باید آموزش دهند تا در همه حوزه‌ها مدیرانی که دانش داشته باشند و هم مردم‌دار و مردم یار باشند تا حکمرانی همراه با دانش داشته باشند.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا افزود: در خصوص حکمرانی سرزمینی در ایران چندین سوال مطرح است که یکی از مهمترین سؤال‌ها این است که کارویژه‌های یک سیستم حکمرانی مطلوب برای کشورمان چیست؟ آیا نظام حکمرانی با رویکرد کنونی یا برای بقا در برابر هجمه نظامات رقیب و متعارض غربی توان مقابله دارد؟

 

سرلشکر رحیم‌صفوی خاطرنشان کرد: در عمل این همایش پاسخ به این پرسش است نظام حکمرانی سرزمین کشور، نوبه نو شدن را باید با احترام به محیط جغرافیایی و فرهنگ بومی و دینی کشور و در عین حال متناسب با تغییرات جهانی پاسخ دهد بنابراین نیاز به حکمرانی سرزمینی دانش مبنا، یک الزام اولیه و مهم است.

 

وی گفت: ساز وکارهای مختلف دولت در حوزه‌های رفاه، محیط زیست، امنیت جمعی و با حکمرانی دانش مبنا به دست خواهد آمد و معتقد به پیشبرد حکمرانی مدبرانه همراه با علم هستیم به ویژه که حکومت ما انقلابی و مردمی است.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در ادامه افزود: حکمرانی سایبرنتیک (نظریه‌ای است که مناسبات انسان و ماشین، و مناسبات ماشین‌ها با یکدیگر را تبیین می‌کند) در حال به وجود آمدن است که در یک جمله دانش کنترل و حاکمیت بر پدیده های هوشمند از طریق کنترل و اشراف بر جریان اطلاعاتی است و ۲۵ زیر مجموعه دارد که می‌تواند آینده جهان را متحول کند.

 

وی در پایان گفت: هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، لباس‌های هوشمند، بلاکچین رایانش ابری، واقعیت مجازی دوقلوهای دیجیتالی، اینترنت ۶G، ۵G و فضا پایه، پلتفرم های دیجیتالی، فناوری نانو و علم مواردی از این فناوری ها هستند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر