سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

سهم ۴۷ درصدی موتورسواران از تصادفات فوتی

سهم ۴۷ درصدی موتورسواران از تصادفات فوتی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۴۷ درصد از تصادفات فوتی در ۸ ماهه سال جاری مختص به موتورسواران بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: بحث ایمنی و سلامت شهروندان همیشه جز دغدغه‌های اصلی پلیس بوده و خواهد بود و این موضوع طبیعی است که پلیس به فکر ایمنی و سلامتی آحاد مختلف جامعه باشد تا بتوانیم ایمنی و سلامتی شهروندان را بخصوص در مباحث ترافیکی جامه عمل بپوشانیم.

 

سرهنگ کشیر گفت: تمام طرح‌های پلیس در طول سال، بجز اعمال قانون و نظم بخشی به ترددها، بحث بازدارندگی رانندگان از انجام تخلفات را در پی دارد تا جان مردم و سلامت شهروندان که جز اولویت‌های پلیس است حفظ شود.

 

وی افزود: با توجه به تجزیه و تحلیل‌هایی که از آمار تصادفات در طول ۸ ماهه امسال انجام دادیم متأسفانه شاهد افزایش تصادفات فوتی و جرحی در شهر تهران می‌باشیم که با توجه به این موضوع و مقایسه آمار امسال نسبت به ۸ ماهه سال گذشته متأسفانه با افزایش تصادفات جرحی و فوتی و خسارتی روبرو هستیم، این مهم ما را بر آن داشت که طرح ایمنی و سلامت را که از قبل هم انجام می‌شد، به صورت پر رنگ تر اجرا کنیم.

 

سرهنگ کشیر افزود: این طرح در اجرای تدابیر رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در حال اجرا می‌باشد که تخلفاتی چون عدم استفاده از کلاه ایمنی، نبستن کمربند ایمنی و صحبت با تلفن همراه را شامل می‌شود.

 

وی گفت: آمار تصادفات موتورسیکلت در شهر تهران افزایشی است که متأسفانه ۴۷ درصد از تصادفات فوتی در ۸ ماهه سال جاری مختص به موتورسواران است.

 

وی افزود: عدم استفاده از کلاه ایمنی دلیلی بر تصادفات فوتی نیست و استفاده از کلاه ایمنی استاندارد مهم است که در اثر واژگونی و سقوطی که روی می‌دهد. ضربه‌ای که به سر وارد می‌شود علت مرگ موتورسواران ما است. اگر کلاه ایمنی استفاده شود و ضربه‌ای به سر وارد نگردد مسلماً اتفاقی نخواهد افتاد و مهم این است که نوع ضربه‌ای که به سر وارد می‌گردد تأثیر بر سلامت و زنده ماندن موتورسوار دارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار