جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران بازداشت ۵۵ تبعه بیگانه فعال در قاچاق سوخت‌ صدور «کد صحت» مدارک در استخدام نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی الزامی شد

سهم ۴۷ درصدی موتورسواران از تصادفات فوتی

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۴۷ درصد از تصادفات فوتی در ۸ ماهه سال جاری مختص به موتورسواران بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: بحث ایمنی و سلامت شهروندان همیشه جز دغدغه‌های اصلی پلیس بوده و خواهد بود و این موضوع طبیعی است که پلیس به فکر ایمنی و سلامتی آحاد مختلف جامعه باشد تا بتوانیم ایمنی و سلامتی شهروندان را بخصوص در مباحث ترافیکی جامه عمل بپوشانیم.

 

سرهنگ کشیر گفت: تمام طرح‌های پلیس در طول سال، بجز اعمال قانون و نظم بخشی به ترددها، بحث بازدارندگی رانندگان از انجام تخلفات را در پی دارد تا جان مردم و سلامت شهروندان که جز اولویت‌های پلیس است حفظ شود.

 

وی افزود: با توجه به تجزیه و تحلیل‌هایی که از آمار تصادفات در طول ۸ ماهه امسال انجام دادیم متأسفانه شاهد افزایش تصادفات فوتی و جرحی در شهر تهران می‌باشیم که با توجه به این موضوع و مقایسه آمار امسال نسبت به ۸ ماهه سال گذشته متأسفانه با افزایش تصادفات جرحی و فوتی و خسارتی روبرو هستیم، این مهم ما را بر آن داشت که طرح ایمنی و سلامت را که از قبل هم انجام می‌شد، به صورت پر رنگ تر اجرا کنیم.

 

سرهنگ کشیر افزود: این طرح در اجرای تدابیر رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در حال اجرا می‌باشد که تخلفاتی چون عدم استفاده از کلاه ایمنی، نبستن کمربند ایمنی و صحبت با تلفن همراه را شامل می‌شود.

 

وی گفت: آمار تصادفات موتورسیکلت در شهر تهران افزایشی است که متأسفانه ۴۷ درصد از تصادفات فوتی در ۸ ماهه سال جاری مختص به موتورسواران است.

 

وی افزود: عدم استفاده از کلاه ایمنی دلیلی بر تصادفات فوتی نیست و استفاده از کلاه ایمنی استاندارد مهم است که در اثر واژگونی و سقوطی که روی می‌دهد. ضربه‌ای که به سر وارد می‌شود علت مرگ موتورسواران ما است. اگر کلاه ایمنی استفاده شود و ضربه‌ای به سر وارد نگردد مسلماً اتفاقی نخواهد افتاد و مهم این است که نوع ضربه‌ای که به سر وارد می‌گردد تأثیر بر سلامت و زنده ماندن موتورسوار دارد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار