گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

توئیت ظریف درباره حادثه 11 سپتامبر

وزیر امور خارجه آمریکا در پیامی در توئیتر به سالروز واقعه حادثه 11 سپتامبر و نقش تیم ب در تامین تروریست‌های 11 سپتامبر اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۲۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در شبکه اجتماعی توئیتر به سالروز واقعه 11 سپتامبر اشاره کرد و نوشت:«جنگیدن تا آخرین سرباز آمریکایی».

 

وی در این پیام توئیتری نوشت:«همان تیم ب که نخست بیشترین تعداد ترویست‌های 11 سپتامبر را تامین کرده و دوم ایالات متحده را به باتلاق‌های افغانستان و عراق هدایت کرده، اکنون بوسیله تروریسم اقتصادی برای جنگ با ایرانیانی نقشه می‌کشد که زمانی که شعله‌های آتش ساختمان مرکز تجارت جهانی را فرا گرفته بود، به احترام این حادثه، شمع روشن کردند. هیچگونه تعجبی وجود ندارد که 11 سپتامبر همچنان برای «مایک پامپئو» یک کابوس است.»

 

در حادثه ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ افرادی که گفته می‌شود از اعضای گروه تروریستی القاعده بودند چهار هواپیمای مسافربری را ربوده و به اهدافی در داخل آمریکا حمله کردند. از میان ۱۹ فرد دخیل در این هواپیماربایی ۱۵ نفر تبعه عربستان سعودی بودند.

 

دو فروند از هواپیماهای مسافربری به ساختمان برج‌های دو قلوی تجارت جهانی برخورد کردند، یکی از آنها به ساختمان پنتاگون در ایالت ویرجینیا برخورد کرد و هواپیمای چهارم بعد از تلاش مسافرها برای مقابله با افراد هواپیماربا در پنسیلوانیا سقوط کرد. نزدیک به ۳۰۰۰ نفر در این حادثه جان باختند. القاعده مسئولیت این حمله را به عهده گرفت.

 

دولت آمریکا بعد از این حادثه ابتدا به افغانستان و بعد از آن به عراق حمله کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر