ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آمریکا: از افزایش اورانیوم غنی‌شده ایران بسیار نگران هستیم

آمریکا: از افزایش اورانیوم غنی‌شده ایران بسیار نگران هستیم یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد که آمریکا در پی گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره افزایش اورانیوم غنی‌شده ایران، «بسیار نگران» شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، این سخنگو سه‌شنبه به وقت محلی آمریکا گفت: تشدید تنش هسته‌ای ایران در حالی نگران‌کننده‌تر می‌شود که گروه‌های نیابتی مورد حمایت ایران به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده و خطرناک خود در منطقه از جمله حمله پهپادی مرگبار اخیر و سایر حملات در عراق و سوریه و حملات حوثی‌ها علیه کشتی‌های تجاری در دریای سرخ ادامه می‌دهند.

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش محرمانه‌ای برای کشور‌های عضو شورای حکام که به رویت خبرگزاری رویترز رسیده است، اعلام کرد که ایران سرعت غنی‌سازی اورانیوم خود را با خلوص ۶۰ درصد تغییر داده و از تولید ۳ کیلوگرم به حدود ۹ کیلوگرم در ماه بازگشته است.

 

در این گزارش ادعایی، آژانس با اشاره به افزایش تولید اورانیوم غنی‌شده در نیروگاه‌های فردو و نطنز اعلام کرد: ایران تولید اورانیوم غنی شده با خلوص ۶۰ درصد در قالب هگزافلوراید را به حدود ۹ کیلوگرم در ماه، از پایان نوامبر افزایش داده است.

 

ایران دو سال پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام و تعلل طرف‌های اروپایی در عمل به تعهداتشان در این توافق، گام‌هایی را تحت نظارت آژانس برای کاهش تعهداتش برداشت تا توازن در اجرای این توافق را برقرار کند.

 

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است که تدابیر صورت گرفته برگشت پذیر بوده و هرزمان که سایر طرف‌ها به طور کامل به تعهدات‌شان عمل کنند ایران نیز متقابلا رفتار خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار