ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

انتقام‌گیری از سازمان ملل به سبک صهیونیست‌ها

انتقام‌گیری از سازمان ملل به سبک صهیونیست‌ها سخنگوی دولت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل آویو صدور ویزا برای مقامات و کارکنان سازمان ملل را متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک سخنگوی دولت رژیم صهیونیستی روز سه شنبه اعلام کرد که تل آویو به طور خودکار صدور ویزا برای کارکنان سازمان را متوقف می‌کند و از این به بعد بر مبنای ارائه ویزای موردی اقدام خواهد کرد.

 

براساس گزارش سی ان ان، «ایلان لِوی« سخنگوی دولت اسرائیل در یک نشست خبری مدعی شد که مدتهای مدیدی است که مقامات سازمان ملل اسرائیل را سرزنش می‌کنند تا از این طریق واقعیات موجود درباره حماس را کتمان کنند.

 

لوی توقف ویزا برای کارکنان سازمان ملل را به دلیل دردساز بودن مداخله این سازمان در جنگ غزه خوانده و ادعا کرد که سازمان ملل در محکوم کردن حماس برای ربودن کمکهای بشردوستانه و کشاندن جنگ به بیمارستانها شکست خورده است.

 

وی در ادامه مدعی شد که آنها در استراتژی سپر انسانی حماس در غزه شریک هستند.

 

لوی گفت که سازمان ملل جهان را ناامید کرده است و اسراییل با الگوبرداری از این سازمان از جامعه بین‌المللی می‌خواهد مسئولیت بیشتری داشته باشند.

 

عصبانیت صهیونیستها از سازمان ملل از زمانی آغاز شد که «آنتونیو گوترش» دبیرکل این سازمان در واکنش به حمله حماس به اراضی اشغالی گفت، «مهم است که بدانیم حملات حماس در خلأ و ناگهانی رخ نداده است».

 

الجزیره در واکنش به این سخنان نوشت: بسیاری از کشورها از سخنرانی گوترش به عنوان «رویکردی بسیار متعادل» استقبال کردند، اما اسرائیل از به این سخنان «خشمگین» و خواستار استعفای دبیرکل سازمان ملل شد.

 

در اوایل ماه جاری میلادی، رژیم صهیونیستی ویزای «لین هستینگز»، هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد را به بهانه آنچه که سوگیری سازمان ملل خوانده لغو کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار