ابراز امیدواری روسیه نسبت به توافق صلح باکو و ایروان-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

ابراز امیدواری روسیه نسبت به توافق صلح باکو و ایروان

همزمان با تحرکات دیپلماتیک ایران در قفقاز جنوبی، روسیه اعلام کرد که چشم اندازهای خوبی برای عادی سازی روابط بین ایروان و باکو بر اساس توافقات سه جانبه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تحرکات دیپلماتیک ایران برای رفع تنش بین باکو و ایروان، وزارت خارجه روسیه نیز نسبت به توافق صلح بین این دو کشور همسایه ابراز امیدواری کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز»، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران گفت:«روسیه چشم اندازهای خوبی برای عادی سازی روابط بین باکو و ایروان می‌بیند.»

 

این دیپلمات روس اظهار داشت:«ما چشم اندازهای خوبی برای عادی سازی روابط بین ایروان و باکو بر اساس توافقات سه جانبه می‌بینیم. پیش نیازی نیز برای برقراری روابط بین ارمنستان و ترکیه وجود دارد. به طور کلی، ما علاقه مند به کاهش درگیری ها در قفقاز جنوبی می بینیم.»

 

وی گفت:«به طور بالقوه می‌توان گسترش همکاری‌ها در چارچوب «3+3» (ارمنستان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، روسیه، ترکیه و ایران) را تسهیل کرد.»

 

«میخائیل گالوزین»، معاون وزیر امور خارجه روسیه پیش از این گفته بود که مسکو آمادگی خود را برای مذاکره در مورد حل و فصل مشکلات جمهوری آذربایجان و ارمنستان ابراز کرده و امیدوار است که باکو و ایروان اهمیت پیشنهاد مسکو را در نظر بگیرند.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأتی و به منظور گفت‌وگو با مقامات عالیرتبه ارمنستان در ایروان حضور دارد با نخست‌وزیر ارمنستان «نیکول پاشینیان» دیدار و گفت‌وگو کرد. به نظر می‌رسد تحولات اخیر در قفقاز جنوبی و مناسبات دوجانبه از جمله محورهای این گفت‌وگو خواهد بود.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پیش از این و پس از ورود به ایروان با وزیر خارجه ارمنستان آرارات میرزویان دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

 

این دومین سفر امیرعبداللهیان به ارمنستان پس از تصدی این سمت است. او اواخر مهر ماه سال گذشته (۱۴۰۱) به ایروان سفر و با مقامات ارشد این کشور از جمله پاشینیان دیدار و گفت‌‌وگو کرد. او در این سفر در ۲۹ مهر ماه و به همراه همتای خود سرکنسولگری ایران در قاپان را نیز افتتاح کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار