پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

واکنش نامزد جمهوریخواه به اظهارات سناتور آمریکایی درباره «حذف ایران از نقشه»

نامزد جمهوریخواه انتخابات درون حزبی ریاست جمهوری آمریکا اظهارات اخیر یک سناتور آمریکایی درباره حذف ایران از نقشه جهان را مشمئز کننده خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ویوک راماسوامی» نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهارات اخیر لیندسی گراهام سناتور هم حزبی خود درباره «حذف ایران از نقشه» را مشمئز کننده خواند و از آن شدیدا انتقاد کرد.

وی در حساب خود در شبکه ایکس نوشت: «برای قرنها دولتمردان آمریکایی «مرگ غیرنظامیان و جنگ به عنوان آخرین راه حل» را سبک می‌شمارند. اکنون ما افرادی مثل لیندسی گراهام و نیکی هیلی را داریم که افکاری درباره حذف ایران از نقشه دارند. این واقعا منزجر کننده است و چیزهای زیادی درباره نوع حزب جمهوری خواهی که آنها تلاش می‌کنند احیا کنند به ما می‌گوید..»

 

 

لیندسی گراهام سناتور ارشد آمریکایی اخیرا در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به تحولات در غرب آسیا و حمله گروههای مقاومت به پایگاههای نظامیان آمریکایی و حملات انصارالله به کشتیهای صهیونیستی در دریای سرخ خطاب به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و لوید آستین رئیس پنتاگون گفته که واشنگتن از خود ضعف نشان ندهد و خط قرمزهای ایالات متحده برای حملات تلافی جویانه را روشن کند.

گراهام روز چهارشنبه در این برنامه تلویزیونی در شبکه فاکس نیوز گفت: «بدون ایران، حوثی‌ها وجود ندارند. حوثی‌ها کاملاً توسط ایران حمایت می‌شوند. من الان شش ماه است که می‌گویم... ایران را بزنید. آنها میدان‌های نفتی در فضای باز دارند، سپاه پاسداران مقرهایی دارد که می‌توانید از فضا ببینید. آن را از روی نقشه محو کنید».

پایان پیام/م

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار