وزیر خارجه آمریکا و ترکیه آخرین تحولات غزه را بررسی کردند-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

وزیر خارجه آمریکا و ترکیه آخرین تحولات غزه را بررسی کردند

وزیر خارجه آمریکا و ترکیه شامگاه چهارشنبه در گفتگوی تلفنی آخرین تحولات غزه و موضوع فروش جنگنده‌های «اف۱۶» توسط واشنگتن به آنکارا را مورد بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۳ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در این گفتگوی تلفنی که از سوی «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا برقرار شد، درباره موافقت کمیسیون روابط خارجی پارلمان ترکیه با پروتکل الحاق سوئد به ناتو گفت: این روند در پارلمان ترکیه همچنان در حال بررسی است.

دیروز، سه‌شنبه کمیسیون روابط خارجی پارلمان ترکیه با پروتکل الحاق سوئد به ناتو موافقت و آن را برای تصویب نهایی به مجمع عمومی پارلمان ارجاع داد که در صورت تصویب نهایی این پروتکل، آنکارا به دریافت جنگنده‌های جدید «اف-۱۶» نزدیک‌تر می‌شود.

فیدان در مورد فروش جنگنده‌های اف۱۶ توسط واشنگتن به آنکارا گفت، کشورش درباره این موضوع منتظر اقدام دولت و کنگره آمریکا براساس روحیه اتحاد و عمل به تعهدات می‌ماند.

از سوی دیگر، دو طرف آخرین تحولات غزه را بررسی کردند و فیدان بر لزوم برقراری آتش‌بس در سریع‌ترین زمان ممکن در غزه و شروع مذاکرات صلح پایدار تاکید کرد.

دو طرف همچنین در مورد مسئله قبرس گفتگو کردند.

از سال ۱۹۷۴جزیره قبرس بین دو بخش ترکی در شمال و یونان در جنوب تقسیم شده است و یونانی‌های قبرس طرح سازمان ملل برای متحد کردن جزیره را در سال ۲۰۰۴ رد کردند. / آناتولی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار