پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ طلای جهانی به زیر ۴۰۰۰ دلار سقوط کرد/ هر اونس به ۳۹۹۰ دلار رسید کارت‌های بانک آینده منقضی می‌شود؟ دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران: با خروج اتباع دستمزد کارگران مسکن ۲.۵ برابر شد مهلت تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا ۱۵ آبان جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان و معوقات فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق ۱۴۰۵؛ آیا کارگران نفس تازه خواهند کشید؟ قیمت جدید گوشت قرمز منجمد قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ + جدول ایران‌خودرو بدون نیاز به گواهینامه و بلوکه کردن حساب، خودرو عرضه می‌کند + شرایط ثبت نام قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ آغاز فرآیند ارزش‌گذاری دارایی‌های بانک آینده + فیلم جزئیات عرضه خودرو‌های وارداتی در بورس کالا تاریخ شارژ کالابرگ آبان ۱۴۰۴ رئیس بانک مرکزی: ادغام بانک آینده با بانک ملی، حاصل همکاری سه قوه است/ هیچ‌گونه ناترازی‌ای از این ادغام، به بانک ملی منتقل نخواهد شد

معرفی ۴۰ هزار مالک دارای ۵ خانه خالی به سازمان امور مالیاتی

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از معرفی بیش از ۴۰ هزار مالک دارای ۵ خانه خالی به سازمان امور مالیاتی در مرحله دوم (سال مالیاتی ۱۴۰۱) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، هادی عباسی با اشاره به ارسال اطلاعات بیش از 40 هزار واحد مسکونی خالی جدید به سازمان امور مالیاتی، یادآور شد: در مرحله اول اطلاعات 19 هزار و 290 خانه خالی برای سال مالیاتی 1401 معرفی شده بود.

 

وی ادامه داد: از ابتدای امسال در مجموع 59 هزار و 503 واحد مسکونی خالی بر اساس سامانه املاک و اسکان طی دو نوبت به سازمان امور مالیاتی معرفی شده است.

 

وی با بیان این‌که بر اساس ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم هر خانه‌ای که بیش از 120 روز در یک سال مالیاتی خالی باشد مشمول دریافت مالیات است، افزود:‌شناسایی این خانه‌ها بر اساس ماده 169 مکرر همان قانون، از طریق سامانه املاک و اسکان انجام می شود.

 

وی بیان کرد: پیش از ارسال فهرست به مالکان در قالب ارسال پیامک یا نامه اخطار لازم داده شد تا اطلاعات افراد ساکن در واحدهای مسکونی خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند. بر اساس بند 5 تبصره 8 ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اشخاص حقیقی و حقوقی که در مهلت مقرر نسبت به تکمیل اطلاعات سکونت، مالکیت و ملک خود اقدام ننمایند به عنوان خانه خالی، به سازمان امور مالیاتی معرفی می شوند.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پالایش و بررسی برای سایر املاک مسکونی در حال انجام است و به محض اتمام فرآیند، واحدهای مسکونی که خالی تشخیص داده شوند، برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی خواهند شد.

 

عباسی با بیان این‌که سال 1400 حدود 66 هزار واحد مسکونی برای اخذ مالیات خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی معرفی شده بود، اضافه کرد: تمام مالکان و مستاجران موظفند برای ثبت اطلاعات خود به سامانه املاک و اسکان به آدرس amlak.mrud.ir مراجعه کرده و اطلاعات ملکی و سکونتی خود را ثبت کنند تا این منازل خالی تلقی نشود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار