رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد

نگرانی سازمان بهداشت جهانی از شیوع بیماری‌ در غزه

نگرانی سازمان بهداشت جهانی از شیوع بیماری‌ در غزه سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی عنوان کرده‌اند که جان ده‌ها هزار نفر در غزه تحت تاثیر بیماری‌های عفونی و واگیردار مختلف در خطر است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی هشدار داده‌اند که همزمان با افزایش شمار پناهندگان، خطر افزایش ابتلا به بیماری در پناهگاه‌های موقت در نوار غزه تشدید می‌شود. پناهگاه‌های کوچکی که مردم از ترس بمباران‌های رژیم صهیونیستی در آنها زندگی می‌کنند.

 

به گفته دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد، موج تازه آوارگانی که به دستور نیروهای صهیونیستی وارد این پناهگاه‌ها شده‌اند، ارائه خدمات بهداشتی برای همه مردم آواره در این پناهگاه‌ها را دشوار کرده است.

 

به گفته رئیس سازمان بهداشت جهانی نیز، عفونت‌های تنفسی و اسهال از شدیدترین و شایع‌ترین بیماری‌هایی است که در این پناهگاه‌ها در بین پناهجویان تشدید شده است. طبق آمارهای ارائه شده در این سازمان در حال حاضر حدود ۱۸۰ هزار نفر از آوارگان فلسطینی از عفونت‌های تنفسی رنج می‌برند و نزدیک به ۱۳۶ هزار تن از کودکان زیر پنج سال هم در حال حاضر در نوار غزه، اسهال دارند و در صورت عدم درمان، مقادیر زیادی از آب و مواد معدنی حیاتی در بدنشان را در این سن از دست می‌دهند.

 

علاوه بر این بیش از ۵۵ هزار مورد از آوارگان در این پناهگاه‌ها نیز به بیماری‌ عفونت پوستی «گال» و شپش مبتلا شده‌اند و روزانه بر تعدادشان افزوده می‌شود.

 

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این به ساکنان شهر خان یونس دستور داده بود تا به منطقه رفح در نزدیکی مصر کوچ اجباری کنند.

 

در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود، در حال در دست گرفتن کنترل عملیاتی بر شمال غزه است، اما اکنون تمرکز خود را بر جنوب و مرکز نوار غزه متمرکز کرده است.

 

افزایش بیماری‌های عفونی و واگیردار در غزه در حالی از سوی سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی نگران‌کننده توصیف می‌شوند که شمار جان‌باختگان حملات رژیم صهیونیستی در غزه تاکنون به بالای ۲۱ هزار نفر رسیده است و حملات نیروهای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه تشدید شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار