پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

«دشمن طبقه کارگر» لقب جدید نیکی هیلی

تیم تبلیغاتی ترامپ نام مستعار جدیدی را برای نیکی هیلی انتخاب و او را «مادر مالیاتی» و «دشمن طبقه کارگر» خطاب کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، تیم ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، نام مستعار جدیدی را برای نیکی هیلی، نامزد سابق جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا انتخاب و او را «مادر مالیاتی» و «دشمن طبقه کارگر» خطاب کرده است.

 

براساس گزارش فاکس نیوز، استفان چونگ، سخنگوی ترامپ در نامه‌ای با عنوان «بوسه مرگ: مالیات‌های جدید نیکی هیلی» از رقیب جمهوری‌خواه ترامپ به دلیل داشتن «سوابق نگران‌کننده» در رأی‌گیری درباره مالیات انتقاد کرد.

 

در این بیانیه آمده است: در نهایت حقیقت در مورد کارنامه نگران کننده نیکی هیلی آشکار شد که نشان دهنده بیزاری کامل او از طبقه کارگر و تمایل او برای تسلیم شدن در برابر انگل‌های لابیست (لابیست کسی است که بطور داوطلبانه و یا از طریق پرداخت پول، مجلس قانونگذاری و نیز افکار عمومی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.) است. او پس از اینکه به رای دهندگان قول داد که هرگز این کار را نخواهد کرد، برای افزایش ۶۰ درصدی مالیات ایالتی بر گاز در کارولینای جنوبی فشار آورد.

 

چونگ افزود: او همچنین به افزایش غیرمنطقی ۲۰ درصدی مالیات بر فروش دولتی رأی داد و او را به دشمن طبقه کارگر و متحد دوستان لابیستی تبدیل کرد که از از سیاستمداران تأثیرپذیری که به دنبال تأیید آن‌ها هستند، سوء استفاده می‌کنند.

 

علیرغم اینکه هیلی به عنوان سفیر آمریکا طی دوره ریاست جمهوری ترامپ در سازمان ملل و تحت نظارت او فعالیت می‌کرد، هیلی و ترامپ اغلب در مسیر مبارزات انتخاباتی با هم اختلاف دارند و دائما یکدیگر را زیر سوال می‌برند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار