سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

خودکشی پسر استقلالی پس از خودسوزی دختر آبی!+عکس

مسعود خلیفه پسر استقلالی به دلیل اختلافات مالی و ارثی اندکی پس از خودسوزی دختر آبی دست به خودکشی زد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۶۶
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، مسعود خلیفه پسر استقلالب جوانی اهل روستای طلحه دشتستان که چندی پیش سنگ قبرش را با نشان باشگاه استقلال ساخته بود، خودکشی کرد. خودکشی پسر استقلالی تنها چند روز پس از ماجرای خودسوزی دختر آبی اتفاق افتاد هر چند ماجرا به کلی متفاوت بود.

 

با این اتفاق حالا او را در شبکه های اجتماعب با عنوان پسر استقلالی و پسر آبی معرفی می کنند. او جوانی ۲۰ ساله‌ اهل روستای طلحه دشتستان بود که چندی پیش عکس سنگ قبری که با نشان باشگاه استقلال برای خودش ساخته بود در شبکه‌های اجتماعی بسیار دست به دست شد، دیروز دست به خودکشی زد.

 

منابع محلی می‌گویند پیش از اقدام به خودکشی با پدرش بر سر ارث دعوا کرده، بعد چند اصله نخل را سوزانده و سپس خود را کشته است.

 

او وقتی سنگ قبرش را ساخت گفته بود، اطرافیانم پرسپولیسی هستند و می‌ترسم بعد از مرگم نشان باشگاه پرسپولیس را روی سنگ قبرم بزنند.

 

خودکشی پسر استقلالی پس از خودسوزی دختر آبی!+عکس

چندی پیش روزنامه ای در خبری کوتاه از مسعود نوشت: هوادار متعصب استقلالی از ترس اقوام پرسپولیسی‌اش دست به کار عجیبی زد. حرکتی که در فضای مجازی سوژه شده است.

 

یک هوادار سرسخت استقلالی در استان بوشهر با وجود اینکه در قید حیات است، ولی برای خودش سنگ قبری با لوگوی استقلال تهیه کرده است. این هوادار دلیل این کارش را اینگونه توضیح داده است: چون اقوام همه پرسپولیسی‌اند، می‌ترسم بعد مرگم لوگو استقلال را روی سنگ قبرم نزنند!

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاربر
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۲
0
0
عجب آدمایی پیدا میشه کسانی دیگه دارن پول جمع می کنند وعیش ونوش میکنند و سوار ماشین های گران قیمت میشن به کشورهای خارجی میرن شما خودتونو می کشید .
صفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
0
0
عاقبت بعضی انسانها چه میشود به خدا پناه میبرم خدایا کمکم کن دستم رابگیر قبل ازاینکه گناهی رامرتکب شوم بکارم به جاهای بی بازگشت سقوط برسد
ب ت چ
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
0
0
به شما چه نیاز نیست نظر بدین گورتونو گم کنین نیازی به نظر شما نیس
آخرین اخبار