رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

تاکید رئیس‌جمهور بر خاتمه دادن به مشکلات دریافت وام ازدواج

وزیر اقتصاد گفت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت : در جلسه مجمع عمومی بانک مرکزی که این هفته برگزار شد رئیس جمهور به خاتمه دادن به صف مردم برای دریافت وام ازدواج تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد ودارایی در حاشیه نشست امروز چهارشنبه (13 دی ماه) هیأت دولت در جمع خبرنگاران، گفت:در جلسه مجمع عمومی بانک مرکزی که این هفته برگزار شد رئیس جمهور به خاتمه دادن به صف مردم برای دریافت وام ازدواج تاکید کردند، همچنین این موضوع در جلسه هیات دولت نیز مجدد مطرح شد.

 

وی افزود: در همین زمینه رئیس بانک مرکزی اعلام کرد که اقدامات لازم برای تحقق این موضوع انجام خواهند شد.

 

وزیر اقتصاد در مورد برنامه های تشویقی برای جذب سرمایه گذار خارجی در کشور بیان داشت: مجموعا تدابیری که برای ایجاد اعتماد به سرمایه گذار خارجی به ویژه کشورهای همسایه که ما با آنها ساده تر و کم هزینه تر امکان انتقالات پولی، مالی و ارزی داریم فراهم شده و این تسهیلات کم سابقه است. برای سرمایه گذاری بالاتر از ۱۰۰هزار دلار به بالا تمام مزیت ها را از جمله اقامت و غیره را در قانون لحاظ کردیم.

 

وی افزود: امکان اینکه سرمایه گذاران بتوانند از طریق نرخ ها ارز بالاتری، تسویه و بازگشت سرمایه گذاری خارجی خود را انجام دهند توسط بانک مرکزی انجام شده تا بتوان از روش های متعدد نقل و انتقال همانند طلا و فلزات گرانبها استفاده شود.

 

خاندوزی تصریح کرد: خبری که از جهت اثر بخش بودن این موضوع دارم این است که طبق آمار گمرک ایران در ۹ ماه سال۱۴۰۲ بیش از ۱۹ تن طلا به صورت رسمی وارد کشور شده که این عدد در ۹ماه سال قبل عددی نزدیک به صفر و بسیار کم بوده و نشان می دهد که تسهیلات در حوزه انتقالات ارزی و فلزات گرانبها به ویژه با کشورهای همسایه که در قانون پیش بینی شده و دولت آن را مصوب کرده است موثر بوده و اعتماد به جریان رسمی تجارت به کشور برگشته است.

 

وزیر اقتصاد در مورد رشد پایه پولی در کشور بیان داشت: آن چیزی که در نظریات اقتصادی حائز اهمیت است رابطه تورم با نقدینگی است، اساتید اقتصاد و صاحب نظران به خوبی اطلاع دارند که نظریات متعددی وجود دارد در اینکه با چه فاصله ای و ضریبی نقدینگی تاثیرات خود را در میان و بلند مدت بر تورم کشورها نشان خواهد داد و در کشور متاسفانه به جهت بی انضباطی های پولی و مالی که در گذشته وجود داشته با رشد افسارگسیخته نقدینگی مواجهه بودیم که این عدد از ۳۹ در سال ۱۴۰۰ به ۳۱ در سال ۱۴۰۱ و ۲۶ در ۹ماهه ۱۴۰۲در جهت انضباط بخشی کاهش پیدا کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار