عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

داعش مسوولیت حمله تروریستی کرمان را پذیرفت

شبکه خبری العربیه خبر داد که گروه تروریستی داعش، عامل جنایت روز گذشته در گلزار شهدای کرمان بوده که به شهادت بیش از 80 نفر از هم‌میهنان ما منجر شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  شبکه خبری العربیه گزارش داد که گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای، رسماً مسئولیت حمله تروریستی روز گذشته به گلزار شهدای کرمان را بر عهده گرفت.

داعش مدعی شده است که «عمر الموحد» و «سیف الله المجاهد» دو عامل انتحاری بودند که با انفجار کمربندهای انفجاری در میان مردم، باعث شهادت آنان شدند.

این بیانیه هم به نقل از گروه تروریستی داعش درباره این جنایت منتشر شده است:


دو انفجار تروریستی بعدازظهر چهارشنبه در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان ۸۴ شهید و ۲۸۴ مجروح برجای گذاشت که محکومیت کشورها و گروه‌های مختلف را در پی داشته است.

دولت‌های مکزیک، ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی در کرمان، شهادت و مجروح شدن تعداد زیادی از ایرانیان را به مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفتند.

سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دولت‌های آلمان، فرانسه، هلند، ایرلند و نروژ ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی در کرمان، شهادت و مجروح شدن تعداد زیادی از ایرانیان را به مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفتند.

دولت‌های عراق، عمان، قطر، عربستان سعودی، ترکیه و روسیه هم این واقعه را به دولت و مردم ایران تسلیت گفتند و محکوم کردند.

بشار اسد رئیس جمهور سوریه با ارسال پیامی، حادثه تروریستی را کرمان را به آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب و آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی و ملت ایران، تسلیت گفت.

اسد با اشاره به اینکه ملت سوریه، شریک غم قربانیان این حادثه تروریستی هستند، گفت: این حملات که غیر نظامیان را هدف قرار می‌دهد، بیانگر میزان عجز تروریست‌ها و حامیانشان است.

وی همچنین گفت که حامیان تروریست‌ها نتوانسته‌اند کاری کنند که ملت‌ها از اصول خود دست بردارند و دفاع از حاکمیت خود را رها کنند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده