رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد

یک هیأت عربستانی به ایران سفر می‌کند

یک هیأت عربستانی به ایران سفر می‌کند رئیس سازمان حج و زیارت از سفر هیأتی از عربستان به ایران برای بررسی مسائل فنی و امنیتی خبر داد و گفت: پس از بررسی این هیأت، وضعیت سفر‌های عمره مشخص می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس حسینی ـ رئیس سازمان حج و زیارت ـ در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و حج، انگیزه سفر هیأت عربستانی به ایران را بررسی مسائل فنی و امنیتی و بازدید از فرودگاه‌های امام خمینی (ره) و مشهد عنوان کرد و افزود: با بازگشت و اعلام بررسی این هیأت، وضعیت سفر‌های عمره مشخص و به مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب ـ نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ که ریاست این شورا را به عهده دارد، با بیان اینکه اقدامات قبلی عربستان در حوزه عمره موجب شد مردم و سازمان حج و زیارت دچار مشکل شوند، گفت: امیدواریم با رفع مسائل، این وضعیت جبران و زائران ایرانی با بازنگری در برنامه‌ریزی، اعزام‌ها و هدایت مناسب در کنار زائران دیگر کشورها، هرچه زودتر در این سفر معنوی حاضر شوند.

درحالی که قرار بود اعزام زائران ایرانی به عمره پس از حدود هشت سال توقف، از ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۲ آغاز شود، سازمان هواپیمایی اطلاع داد به دلیل صادر نشدن مجوز پرواز از سوی عربستان، این سفر تعلیق شده است. سخنگوی سازمان هواپیمایی به تازگی اعلام کرده است «برای اعزام زائران عمره به عربستان هیچ مشکل فنی وجود ندارد و مشکل اصلی برای صدور مجوز پرواز از سوی عربستان مربوط به برخی توافقات بین سازمان هواپیمایی دو کشور است که برای حل آن نیز از طرق مختلف در حال رایزنی هستیم.»

تازه‌ترین آمار ثبت‌نام حج
در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت همچنین اعلام شد که حدود ۳۲ هزار نفر پیش‌پرداخت اولیه برای اعزام به حج تمتع آینده را واریز کرده‌اند. غلامرضا رضایی ـ معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت ـ روند ثبت‌نام برای حج تمتع آینده را خوب ارزیابی کرد و از اعلام اولویت‌های جدید تا تکمیل شدن سهمیه استان‌ها خبر داد.

معاون سازمان حج و زیارت گفت: برنامه حج ۱۴۰۳ بر اساس زمان‌بندی درحال پیگیری است و بویژه اعلام نرخ ارز برای مشخص شدن هزینه نهایی حج و انتقال ارز مورد نیاز برای تأمین هزینه‌ها در عربستان ضروری است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار