چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

اژه‌ای: خانه‌داری یک شغل مهم و جامعه‌ساز است

رئیس قوه قضائیه گفت: برخی متأسفانه خانه‌داری را یک نقص تلقی می‌کنند؛ حال آنکه خانه‌داری یک شغل مهم، آینده‌ساز و جامعه‌ساز است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 05
کد خبر: ۲۲۲۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در دیدار با جمعی از بانوان شاغل در حوزه ریاست دستگاه قضا و همسران زن کارکنان، با اشاره به حادثه تروریستی در کرمان، گفت: حادثه مسیر گلزار شهدای کرمان به دست اشقیاء و جنایتکاران رقم خورد.

 

رئیس دستگاه قضا ضمن تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در این حادثه تروریستی، گفت: دعا می‌کنیم که شفای عاجل و کامل، شامل حال مصدومان و مجروحان این حادثه شود.

 

رئیس دستگاه قضا در ادامه ضمن اشاره به میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) در استجابت دعا‌ها نزد پروردگار متعال، نقش بسزایی دارد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه حضرت صدیقه طاهره (س) همچون پدر و همسر والا‌مقام خود، مصداق یک انسان کامل بودند، گفت: همه ائمه اطهار علیهم السلام از امام حسن (ع) و امام حسین (ع) تا حضرت بقیه‌الله (عج)، از سلاله پاک حضرت فاطمه زهرا (س) هستند و همواره از آن بانو به عنوان یک مادر و یک زن کامل استمداد می‌طلبند.

 

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به نگاه اسلام به نقش متعالی زنان در جامعه‌سازی گفت: نگاه اسلام به صِرف زن یا مرد نیست بلکه اسلام به ظرفیت بشر عنایت دارد و در بسیاری موارد، خداوند مسیری را پیش روی زن قرار می‌دهد که او نسبت به مرد راحت‌تر و سریع‌تر می‌تواند به کمال و سعادت برسد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقش خانه‌داری و مادری زنان و اهمیت و ابعاد این امر خطیر گفت: متاسفانه چنین القاء می‌کنند که به‌واسطه مشکلات اقتصادی، نباید ازدواج کرد و یا صاحب اولاد شد؛ حال آنکه صراحت قرآن کریم آن است که به واسطه فقر و تنگدستی، از ازدواج نهراسید.

 

رئیس عدلیه، تصریح کرد: برخی متاسفانه خانه‌داری را یک نقص تلقی می‌کنند حال آنکه خانه‌داری یک شغل مهم و آینده‌ساز و جامعه‌ساز است؛ قطعا یک زن می‌تواند کار و تحصیل داشته باشد و باید در مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی و اداری، نقش‌آفرینی کند، اما این قبیل موارد نباید سبب شود که ارزش والای خانه‌داری و مادری برای زنان کم‌ارزش جلوه کند.

 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نقش انسان‌ساز زنان و مادران، گفت: هیچ‌کس به اندازه مادران در تربیت فرزندان و به تبع آن، ساخته شدن انسان‌هایی که مسیر سعادت را طی می‌کنند و برای جامعه مفیدند، نقش‌آفرین نیست.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقشی که زنان و مادران در جلوگیری از لغزیدن همسران و فرزندان‌شان ایفا می‌کنند، گفت: شیطان و شیطان‌صفتان به انحاء مختلف در مسائل مالی و غیرمالی برای افراد وسوسه و دام پهن می‌کنند و در بسیاری از مواقع و موارد، این زنان هستند که همسران خود را از فرو غلتیدن در مسیر انحراف و تخلف و جرم باز می‌دارند.

 

رئیس قوه قضائیه، گفت: امروز دشمنان اسلام و نظام اسلامی ما با اختصاص بودجه و استخدام نیرو و برنامه‌ریزی، تمرکز خود را معطوف بر آن کردند که نسل جوان ما را نسبت به ارزش‌ها و باور‌ها بی‌تفاوت و شبهه‌دار کنند؛ لذا باید در این زمینه بسیار مراقبت کرد.

 

رئیس عدلیه در پایان خاطرنشان کرد: من همواره تاکید دارم که در مراسم تجلیل روز زن، صرفاً از زنان شاغل در مجموعه قدردانی به عمل نیاید بلکه از تمامی زنان کارکنان تقدیر شود چرا که در برخی مواقع، رنجی که زنان به سبب شغل همسرشان تحمل می‌کنند، از رنج خود فرد شاغل بیشتر است./ فارس

ارسال نظر