رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک
محمود واعظی:

روحانی با اصلاح طلبان تندرو ائتلافی ندارد!

محمود واعظی در جدیدترین اظهارنظر خود درباره تعامل با اصلاح طلبان گفته است که دولت در جریان انتخابات ۹۲ و ۹۶ هیچ‌گونه ائتلافی با اصلاح‌طلبان تندرو نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۸ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 08
کد خبر: ۲۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور ، بار دیگر اظهارات قبلی خود درباره عدم ائتلاف روحانی با این اصلاح ‌طلبان در انتخابات 92 و 96 که با واکنش تند چهره‌های اصلاح طلب همراه شد را تکرار کرده است.

 

رئیس دفتر روحانی درباره اظهارات سعید حجاریان در رابطه با ائتلاف اصلاح‌طلبان با روحانی گفته است: "ائتلاف در ذهن برخی این معنی را می‌دهد که هر فرد و هر گروهی که از کسی حمایت کرده به‌معنی ائتلاف آن گروه با جریان پیروز بوده است، نه! ما می‌گوییم اینها همراهان بودند و با ما کار کردند."

 

واعظی ادامه می‌دهد: "ائتلاف در ادبیات سیاسی به این معنی است که ما بنشینیم قول و قرار بگذاریم که دولت را چطوری تشکیل بدهیم،‌ چند نفر از این طرف و چند نفر از آن طرف در دولت باشند. چه‌مقدار سهم وزیر و چه‌مقدار سهم استاندار دارند، پس ما چنین ائتلافی با هیچ گروهی از جمله اصلاح طلبان نداشتیم."

 

وی در این گفت‌وگو همچنین با توضیح اظهارات گذشته‌اش درباره عدم ارتباط دولت با اصلاح طلبان تندرو می‌گوید: " منظور من از بیان آن اظهارات این بود که ما هم اصولگرای تندرو داریم که به ما انتقاد می‌کنند و هم اصلاح‌طلبان تند داریم که به ما انتقاد دارند و ما هیچ‌گاه با این جماعت ائتلاف نکردیم و الآن هم همین را می‌گویم، بنابراین نه با اصولگرای تند و نه با اصلاح‌طلب تند هیچ ائتلافی نداشتیم."

 

نشست اخیر اصلاح‌طلبان با روحانی

تاکنون محمود واعظی دو بار از لفظ تندرو برای اصلاح‌طلبان استفاده کرده است. اصطلاحی که این جریان سیاسی آن را به مخالفان خود نسبت می‌داد و داعیه رفتار اعتدالی داشتند. از آنجا که واعظی این صحبت‌ها را در واکنش به سعید حجاریان گفته است، احتمالا منظور وی از "تندروها" افراد نزدیک به حجاریان همچون احزاب منحله مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب است.

 

چهره‌هایی همچون محمدرضا خاتمی، محسن میردامادی، بهزاد نبوی، محسن امین زاده، عبدالله رمضان زاده، محمدعلی ابطحی، مصطفی تاج‌زاده و... که برخی از آنان سابقه دستگیری و محاکمه در دوران فتنه 88 را دارند و در دوره اصلاحات نیز اقداماتی مانند استعفای دسته‌ جمعی نمایندگان مجلس ششم و تحصن در مجلس را کلید زدند. با این‌حال شخصیت‌های اصلاح‌طلب هیچگاه چهره‌های فوق‌الذکر را تندرو خطاب نکرده‌اند و این ادبیات رئیس دفتر روحانی انتقاد همه اصلاح‌طلبان را در پی داشته است.

 

چنین اظهار نظراتی از سوی رئیس دفتر روحانی را می‌توان اینگونه تحلیل کرد، همانطور که اصلاح‌طلبان به‌دلیل شرایط بد اقتصادی و عدم تحقق وعده‌‌های روحانی در حال مرزبندی با دولت هستند، افراد نزدیک به رئیس‌جمهور و حزب "اعتدال و توسعه" نیز هرگونه حمایت و همکاری اصلاح‌طلبان و نقش‌آفرینی آنها در پیروزی روحانی را منکر می‌شوند.

 

در ماه‌های گذشته برخی شخصیت‌های اصلاح‌طلب مانند عباس آخوندی و قاضی‌زاده هاشمی از همراهی با دولت بازماندند و با استعفای آنها، در عوض چهره‌های نزدیک به محمدباقر نوبخت دبیرکل حزب اعتدال و توسعه در دولت پررنگ شده‌اند و شاید یکی از دلایل انتقادات این روزهای اصلاح‌طلبان به روحانی، بی توجهی به اصلاح‌طلبان و در عوض بها دادن به "حزب اعتدال و توسعه" باشد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار