ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

ابعاد حقوقی برخورد با هتاکان فضای مجازی

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: کسانی که در فضای مجازی یا حقیقی محتوایی را با وصف مجرمانه منتشر می کنند مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه امشب شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر گفت: حادثه تروریستی کرمان، بزرگترین حادثه تروریستی بعد از انقلاب بود و قلب مردم جریحه دار شد و این ناراحتی باعث شد واکنش هایی از طرف مردم صورت گیرد.

 

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه در تشریح تشویش اذهان عمومی عنوان کرد: تشویش اذهان عمومی جرمیست که شخص با گفتار رفتار و نوشتار خود به صراحت یا کنایه باعث آشفتگی ذهنی جامعه شود و آبروی اشخاصی را تحت همین اعمال مورد خدشه قرار می دهند.

 

وی ادامه داد: در قانون مجازات اسلامی ماده ۶۹۸ و ۵۱۱ به این موارد پرداخته است و جرم انگاری شده و برای آن مجازات تعیین شده است.

 

عبدلیان پور تصریح کرد: برخی از افراد در فضای مجازی یا حتی حقیقی محتوایی را منتشر می‌کنند که می‌تواند واجد وصف مجرمانه باشد از جمله نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، توهین، تهدید، افترا و غیره که توسط دستگاه قضایی قابل تعقیب است و در صورتی که محکوم بشوند مجازاتی برابر با ۶ ماه تا دو سال حبس یا ۵ تا ۱۰ سال را در پی خواهد داشت.

 

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه در مورد واجد شرایط بودن دادستان برای اعلام جرم تصریح کرد: قطعاً دادستان به عنوان مدعی العموم می‌تواند اعلام جرم کند علاوه بر این شاکی خصوصی هم می‌تواند شکایت کند و فرد خاطی مورد تعقیب قرار گیرد./ فارس

ارسال نظر