ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

صحنه قتل «آوا» در ارومیه بازسازی شد

صحنه ضرب و شتم و قتل «آوا» دختر چهار ساله به دست نامادری‌اش، عصر شنبه با حضور دادستان بازسازی شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۶ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ضمن بازسازی صحنه جرم قتل آوا بنا بر اعلام دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه، کیفر خواست نامادری سنگدل در روز‌های آتی صادر می‌شود.

در ماجرای ضرب و جرح عمدی منجر به فوت کودک چهار ساله توسط نامادری سنگدل در ارومیه تحقیقات این پرونده در مسیر تکمیل شدن است.

تمامی جوانب این پرونده از جمله اخذ نظریه پزشکی قانونی، گواهی حصر وراثت، تکمیل پرونده شخصیت متهم، اخذ نظریه روانپزشک، اخذ آخرین دفاع، بازسازی صحنه قتل انجام شد.

در فرآیند تکمیل این پرونده دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان‌غربی، بازپرس ویژه قتل، مامورین دایره جرائم جنایی پلیس آگاهی استان عصر شنبه در منزل پدری آوا حضور یافته و پرونده آماده صدور کیفرخواست و ارسال به دادگاه شد.

دادستان مرکز استان آذربایجان‌غربی با تاکید اینکه به جرم متهم طبق قانون رسیدگی می‌شود افزود: همه در برابر قانون مساوی هستند و نباید حق مظلوم ضایع شود و در این پرونده نیز با بازسازی صحنه مراحل رسیدگی پرونده در حال تکمیل شدن است.

حسین مجیدی با اشاره به وظیفه رسانه‌ها در این پرونده اظهار کرد: رسانه‌های جمعی با ارتقا آگاهی‌های حقوقی و اجتماعی شهروندان، سعی نمایند در راستای تقویت مهارت‌های زندگی زوجین گام برداشته و از فروپاشی خانواده‌ها ممانعت کنند تا شاهد پیامد‌های این‌چنینی ناشی از طلاق و خشونت‌های روانی و فیزیکی توسط نامادری یا ناپدری نباشیم.

آوا دختر چهار ساله ارومیه‌ای چند روز پیش با ضرب و شتم نامادری خود پس از بستری شدن در بیمارستان فوت کرد. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار