اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

صحنه قتل «آوا» در ارومیه بازسازی شد

صحنه قتل «آوا» در ارومیه بازسازی شد صحنه ضرب و شتم و قتل «آوا» دختر چهار ساله به دست نامادری‌اش، عصر شنبه با حضور دادستان بازسازی شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۶ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ضمن بازسازی صحنه جرم قتل آوا بنا بر اعلام دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه، کیفر خواست نامادری سنگدل در روز‌های آتی صادر می‌شود.

در ماجرای ضرب و جرح عمدی منجر به فوت کودک چهار ساله توسط نامادری سنگدل در ارومیه تحقیقات این پرونده در مسیر تکمیل شدن است.

تمامی جوانب این پرونده از جمله اخذ نظریه پزشکی قانونی، گواهی حصر وراثت، تکمیل پرونده شخصیت متهم، اخذ نظریه روانپزشک، اخذ آخرین دفاع، بازسازی صحنه قتل انجام شد.

در فرآیند تکمیل این پرونده دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان‌غربی، بازپرس ویژه قتل، مامورین دایره جرائم جنایی پلیس آگاهی استان عصر شنبه در منزل پدری آوا حضور یافته و پرونده آماده صدور کیفرخواست و ارسال به دادگاه شد.

دادستان مرکز استان آذربایجان‌غربی با تاکید اینکه به جرم متهم طبق قانون رسیدگی می‌شود افزود: همه در برابر قانون مساوی هستند و نباید حق مظلوم ضایع شود و در این پرونده نیز با بازسازی صحنه مراحل رسیدگی پرونده در حال تکمیل شدن است.

حسین مجیدی با اشاره به وظیفه رسانه‌ها در این پرونده اظهار کرد: رسانه‌های جمعی با ارتقا آگاهی‌های حقوقی و اجتماعی شهروندان، سعی نمایند در راستای تقویت مهارت‌های زندگی زوجین گام برداشته و از فروپاشی خانواده‌ها ممانعت کنند تا شاهد پیامد‌های این‌چنینی ناشی از طلاق و خشونت‌های روانی و فیزیکی توسط نامادری یا ناپدری نباشیم.

آوا دختر چهار ساله ارومیه‌ای چند روز پیش با ضرب و شتم نامادری خود پس از بستری شدن در بیمارستان فوت کرد. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار