نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟

پیش بینی بورس دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲

پیش بینی بورس دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲ تایید و تکذیب چندباره اخبار مرتبط با خودروسازان، بازار سهام را در فاز تردید و عدم تصمیم‌گیری قرار داده و این سوال را مطرح کرده است که سرنوشت بورس تهران در روز میانی هفته چه خواهد شد؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پایان معاملات دومین روز هفته، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با رشد 0.05 درصدی، معادل هزار و 66 واحد، در سطح دو میلیون و 154 هزار و 775 واحدی قرار گرفت.

افزایش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن نیز عملکردی موازی را به ثبت رساند؛ به نحوی که با رشد 0.39 درصدی (معادل دو هزار و 925 واحد)، تا پله 760 هزار واحدی پیش رفت.

 شاخص‌ کل فرابورس نیز با رشد 0.23 درصدی، معادل 61 واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح 26 هزار و 241 واحدی قرار گرفت.

 تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را در روز یکشنبه، چهار هزار و 530 میلیارد تومان نشان می‌داد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات دومین روز هفته را هم 7.4 میلیارد برگه سهم نشان می‌دهد.


کارشناسان معتقدند هر چه حجم معاملات در محدوده‌های فعلی شاخص کل، سطوح بالاتری را لمس کند، چشم‌انداز روشن‌تری از موج تازه بازار در ذهن سهامداران ترسیم می‌شود. چرا که ورود سهامداران تازه‌نفس، راه تداوم صعود را هموارتر می‌کند.

 همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از خروج سرمایه آنها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان معاملات روز یکشنبه بورس، خبر از خروج 89 میلیارد و 700 میلیون تومانی پول حقیقی از سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی می‌دهد.


 بررسی روند نماگرهای سهامی در جریان معاملات دومین روز هفته نشان می‌دهد، همان‌طور که انتظار می‌رفت، خریداران با دستی پر بازار را آغاز کردند.

 

پس از نیم ساعت ابتدایی اما فروشندگان هم در بازار ظاهر شدند و تقابل این دو دسته باعث شد تا بخشی از رشد نماگرهای تالار شیشه‌ای پس گرفته شود. با این وجود در نمادهای بورسی، شاخص تقاضا در روز یکشنبه روی عدد 2.08 ایستاد.

همچنین نشانگر قدرت خرید حقیقی با ثبت عدد 1.15، نشان از برتری خریداران داشت. سرانه خرید حقیقی اما به میزان 20.38 میلیون تومان در بازار یکشنبه ثبت شد که پایین‌تر از میانگین روزهای اخیر بود.

این موضوع نشان می‌دهد دید بخش بزرگی از معامله‌گران بازار سهام، نوسان‌گیری چند روزه یا حتی روزانه است. به طوری که پس از رشد اندکی، سهامداران در سوی فروش تابلو می‌ایستند و سود کمتر از 10 درصدی خود را شناسایی می‌کنند.

تایید و تکذیب‌های متوالی اخبار مرتبط با خودروسازان (توافق انجمن صنفی قطعه‌سازان با وزارت صمت برای فروش 120 هزار دستگاه خودرو با فرمول پنج درصد زیر حاشیه بازار) باعث شده بود تا بازار در فاز شک و تردید نسبت به تداوم مسیر مثبت قرار گیرد.

در راستای پیش بینی بورس دوشنبه، به نظر می‌رسد، هیچ‌کدام از دو گروه خریداران و یا فروشندگان برتری خاصی نداشته باشد و بازار در ادامه نوسان‌های رکودی خود، گام متعادل دیگری بردارد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار