روسیه به ایده ایجاد ارتش مشترک اروپا واکنش نشان داد-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

روسیه به ایده ایجاد ارتش مشترک اروپا واکنش نشان داد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه به ایده ایجاد ارتش اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه به ایده ایجاد ارتش مشترک اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهار داشت اتحادیه اروپا قبل از ایجاد ارتش، به فکر ایجاد واکسن برای مقابله با کرونا باشد یا یاد بگیرد که به صورت انسانی از مرزهای خود محافظت کند.

 

روز گذشته وزیر امور خارجه ایتالیا با تاکید بر اهمیت تشکیل ارتشی متشکل از کشورهای اتحادیه اروپا، خواستار تغییراتی بنیادین در این اتحادیه شده بود. «آنتونیو تاجانی» در این ارتباط بیان کرده بود که اتحادیه اروپا باید ارتش ترکیبی را در اختیار داشته باشد که که برای ایجاد صلح و جلوگیری از جنگ مؤثر واقع شود.

 

این در حالی است که پس لرزه‌های خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) در سال ۲۰۱۶ هنوز ادامه دارد و احتمال فرگزیت (خروج فرانسه)، دگزیت (خروج دانمارک)، نگزیت (خروج هلند) و ایتالگزیت (خروج ایتالیا) بعید نیست. پس از فرانسه که محتمل‌ترین گزینه جدایی از اتحادیه بعد از انگلیس است، می‌توان به ایتالیا اشاره کرد. راست‌گراترین جناح این کشور به رهبری «جورجیا ملونی» ۴۵ ساله، رهبر حزب «برادران ایتالیا» در مهرماه ۱۴۰۱ به پیروزی رسید و وی به مقام اولین نخست‌وزیر زن این کشور منصوب شد.

 

نخست وزیر راست افراطی ایتالیا اما به چالش و دردسری برای ماکرون تبدیل شده‌است. تنش بین ملونی و ماکرون از زمانی که نخست وزیر ایتالیا در سال گذشته قدرت را در دست گرفت، بارها نمایان شده‌است و مساله مهاجرت موضوع اصلی اختلافی دو طرف را تشکیل می‌دهد.

 

پس از فرانسه، قطار واگرایی از اتحادیه اروپا احتمالاً در ایتالیا و هلند در قالب همه‌پرسی ایتالگزیت و نگزیت توقف خواهد کرد و از آنجا راهی دانمارک (دگزیت) خواهد شد که البته دگزیت کاربرد دوگانه‌ای دارد و برخی آن را برای همه‌پرسی جدایی آلمان از اتحادیه نیز به کار می‌برند.

 

بنابراین اتحادیه اروپایی که در فضای پسا جنگ جهانی دوم به الگوی اتحادیه منطقه‌ای تبدیل شده‌بود، پس از برگزیت به دلایل مختلفی از قبیل جنگ اوکراین، مشکل‌های اقتصادی اعضا، بحران مهاجران و پناهجویان، قدرت‌یابی راست افراطی و غیره در مسیر واگرایی و فروپاشی قرار گرفته‌است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار