وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

باران در راه است

باران در راه است کارشناس سازمان هواشناسی گفت: طی سه روز آینده بارش‌ها در نوار شمالی کشور ادامه دارد که در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد همراه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزی گفت: امروز (۲۳ شهریورماه) برای سواحل دریای خزر و خراسان شمالی بارش پراکنده پیش‌بینی شده است، فردا مناطق شمالی آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و گیلان بارش پراکنده خواهند داشت و روز دوشنبه سواحل غربی دریای خزر بارش دارند که در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد دور از انتظار نیست.

 

وی اظهار داشت: از روز یکشنبه تا اواسط همین هفته دمای هوا به طور نسبی در شمال، شمال غرب، غرب و مرکز کشور و برای دوشنبه شمال شرق افزایش خواهد داشت.

 

به گفته وی سه روز آینده تداوم وزش باد و گرد و خاک را برای شرق کشور به ویژه منطقه زابل خواهیم داشت که موجب کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

 

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد خواهد بود، کمینه دمای امروز پایتخت ۱۷ درجه بالای صفر بود و بیشینه دمای امروز تهران به ۲۷ درجه بالای صفر می‌رسد، هوای تهران در روزهای آینده افزایش دما خواهدداشت به طوری که در دو تا سه روز آینده به ۲۹ تا ۳۱ درجه می‌رسد، البته در این فصل تغییرات دمایی امری طبیعی است و دما مرتب گرم و سرد می‌شود.

 

گودرزی گفت: شهرکرد با دمای ۴ درجه و اردبیل ۵ درجه بالای صفر و اهواز ۴۱ درجه و بوشهر ۳۷ درجه بالای صفر به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار