ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

امیر آشتیانی: در مرحله طراحی مفهومی ساخت بالگرد بومی هستیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، گفت: در مرحله طراحی مفهومی ساخت بالگرد ملی یا بومی هستیم. در زمینه تعمیرات اساسی بالگردها، در حوزه شرقی و غربی در حال انجام کار هستیم و هیچ مشکلی در تعمیرات اساسی نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درخصوص ساخت بالگرد ملی، بیان کرد: در مرحله طراحی مفهومی ساخت بالگرد ملی یا بومی هستیم. در زمینه تعمیرات اساسی بالگردها، در حوزه شرقی و غربی در حال انجام کار هستیم و هیچ مشکلی در تعمیرات اساسی نداریم.

 

وی افزود: ساخت بالگرد ملی در حقیقت دستیابی به این فناوری است که بتوانیم ابتدائاً در تعمیرات و ساختن قطعات همه بخش های بالگرد اقدام کنیم که این کار شده و طراحی مفهومی نیز تمام شده و باقی مراحل دنبال می شود لذا در آینده نه چندان دور حتماً ساخت بالگرد ملی به سرانجام خواهد رسید.

 

وزیر دفاع درخصوص فروش دستاوردهای وزارت دفاع به سایر کشورها گفت: غالب کشورهای آزادیخواه و مستقل از دستاوردهای ما استفاده می کنند چرا که آنها به دنبال تأمین امنیت خودشان هستند.

 

وی اضافه کرد: ما از سوی کشورهایی که مشکلات مرزی و مشکلات مقابله با مواد مخدر و تروریست دارند، در خواست های بسیار زیادی برای خرید سلاح داریم. با توجه به اینکه در کمک کردن به کشورها یکسری ملاحظات، شرایط و قوانین را باید رعایت کنیم، با حفظ این ملاحظات و قوانین به این کشورها کمک هایی در این زمینه صورت می گیرد.

 

امیر آشتیانی به میزان ارز آوری از فروش دستاوردهای وزارت دفاع اشاره و اعلام کرد: میزان ارز آوری نسبت به دو سال گذشته چند برابر افزایش داشته است.فارس

ارسال نظر