دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شکایت مجدد لبنان از اسرائیل به شورای امنیت

لبنان بار دیگر در واکنش به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و نقض قطعنامه ۱۷۰۱ توسط این رژیم شکایتی را علیه اسرائیل در شورای امنیت ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، درحالی که رژیم صهیونیستی در اقدامی مضحک و گستاخانه از لبنان به اتهام نقض قطعنامه 1701 به شورای امنیت شکایت کرده است، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت موقت لبنان به نماینده این کشور در سازمان ملل دستور داد تا در پاسخ به این شکایت گستاخانه اسرائیل، شکایتی را علیه این رژیم تحویل شورای امنیت دهد.

 

خلاصه متن شکایت لبنان از رژیم صهیونیستی در شورای امنیت به شکل زیر است:

 

لبنان اقدامات متجاوزانه نیروهای اسرائیلی علیه لبنان از 7 اکتبر 2023 هم‌زمان با آغاز جنگ غزه را محکوم می‌کند و ما ادله موثقی درباره نقض قطعنامه 1701 توسط اسرائیل و وارونه جلوه دادن واقعیت‌ها داریم. اسرائیل به نقض فاحش قطعنامه 1701 ادامه می‌دهد و از جمله تجاوزاتی که در این مدت علیه لبنان انجام داده ، استفاده از فسفر سفید در حمله به جنوب لبنان بوده که یک سلاح ممنوعه بین‌المللی است. اسرائیل همچنین چندین بار روزنامه‌نگاران را در جنوب لبنان هدف قرار داده است.

 

علاوه بر آن ارتش اسرائیل ده‌ها حمله هوایی در آسمان لبنان انجام داده که نقض آشکار قطعنامه 1701 است. این تجاوزات مستمر و آشکار اسرائیل منجر به آوارگی 75 هزار تن از ساکنان جنوب لبنان شده است. با توجه به تجاوزات بی‌شمار اسرائیل در جنوب لبنان، درخواست‌های مکرر این رژیم برای سیطره دولت لبنان بر مناطق مجاور خط آبی و انجام ماموریت نیروهای یونیفل (نیروهای موسوم به حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان)، آن هم درحالی که ارتش اسرائیل ماه گذشته مرکز وابسته به ارتش لبنان را مستقیما هدف قرار داده و منجر به شهادت یکی از نیروهای لبنانی شد، بسیار تعجب‌آور است!

 

لبنان بر سیاست‌های ثابت خود در مورد حق دفاع از کشور تاکید می‌کند و در تلاش برای احقاق حقوق خود با ابزارهای مشروع از جمله مراجعه به سازمان ملل است. ما همانطور که بارها تاکید کرده‌ایم به اجرای کامل قطعنامه 1701 تاکید داریم.

 

لبنان بار دیگر از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهد تا قطعنامه 1701 به شکل کامل با تضمین‌های لازم بین‌المللی اجرا شود.همچنین اسرائیل باید همه تجاوزات خود در زمین و هوا و دریا به حاکمیت لبنان را متوقف کند. همچنین اسرائیل حق ندارد از حریم هوایی لبنان برای تجاوز به کشورهای دیگر از جمله سوریه استفاده کند./ تسنیم

ارسال نظر