نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

وقوع دو انفجار مهیب در غرب یمن

همزمان با پرواز هواپیماهای نظامی آمریکا بر فراز یمن، رسانه‌های محلی از شنیده‌شدن صدای انفجار در بندر «الحدیده» خبر داده اما گفتند که این صداها ناشی از حملات دشمن نبوده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی بامداد یکشنبه از شنیده‌شدن صدای دو انفجار مهیب در استان «الحدیده» واقع در یمن خبر دادند.

 

در ابتدا دلیل این انفجارها مشخص نبود اما دقایقی بعد شبکه «المیادین» به نقل از منابعی در بندر «الحدیده» گزارش داد که صدای انفجار شنیده‌شده در این شهر، ناشی از حملات تهاجمی متخاصم نبوده است.

 

در ادامه خبرگزاری «رویترز» نوشت که سخنگوی وزارت دفاع آمریکا بامداد یکشنبه گفته نیروهای این کشور در ساعات اخیر حمله‌ای به یمن انجام نداده‌اند.

 

با این حال، شبکه «الجزیره» به نقل از منابع محلی یمنی گزارش داد که هواپیماهای نظامی آمریکا در حال پرواز در آسمان فرودگاه و بندر «الحدیده» و منطقه رأی عیسی هستند.

 

پیش از این، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا اعلام کرد که بامداد جمعه در همکاری با انگلیس، با بیش از ۱۰۰ موشک هدایت‌شونده از هوا و دریا به ۶۰ هدف در ۱۶ پایگاه نظامی در یمن حمله کردند. آمریکایی‌ها بامداد شنبه نیز حمله تجاوزکارانه دیگری علیه یمن انجام دادند.

 

با این حال، «نصرالدین عامر» نایب رئیس سازمان اطلاع‌رسانی یمن گفت پایگاهی که آمریکا در یمن هدف قرار داده، غیرفعال بوده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار