دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

وقوع دو انفجار مهیب در غرب یمن

همزمان با پرواز هواپیماهای نظامی آمریکا بر فراز یمن، رسانه‌های محلی از شنیده‌شدن صدای انفجار در بندر «الحدیده» خبر داده اما گفتند که این صداها ناشی از حملات دشمن نبوده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی بامداد یکشنبه از شنیده‌شدن صدای دو انفجار مهیب در استان «الحدیده» واقع در یمن خبر دادند.

 

در ابتدا دلیل این انفجارها مشخص نبود اما دقایقی بعد شبکه «المیادین» به نقل از منابعی در بندر «الحدیده» گزارش داد که صدای انفجار شنیده‌شده در این شهر، ناشی از حملات تهاجمی متخاصم نبوده است.

 

در ادامه خبرگزاری «رویترز» نوشت که سخنگوی وزارت دفاع آمریکا بامداد یکشنبه گفته نیروهای این کشور در ساعات اخیر حمله‌ای به یمن انجام نداده‌اند.

 

با این حال، شبکه «الجزیره» به نقل از منابع محلی یمنی گزارش داد که هواپیماهای نظامی آمریکا در حال پرواز در آسمان فرودگاه و بندر «الحدیده» و منطقه رأی عیسی هستند.

 

پیش از این، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا اعلام کرد که بامداد جمعه در همکاری با انگلیس، با بیش از ۱۰۰ موشک هدایت‌شونده از هوا و دریا به ۶۰ هدف در ۱۶ پایگاه نظامی در یمن حمله کردند. آمریکایی‌ها بامداد شنبه نیز حمله تجاوزکارانه دیگری علیه یمن انجام دادند.

 

با این حال، «نصرالدین عامر» نایب رئیس سازمان اطلاع‌رسانی یمن گفت پایگاهی که آمریکا در یمن هدف قرار داده، غیرفعال بوده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار