دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

یمن: حملات ما به کشتی‌های اسرائیلی ادامه خواهد داشت

سخنگوی جنبش انصارالله با تأکید بر تداوم حملات به کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ، گفت که حملات آمریکا، موضعگیری صنعا در قبال فلسطین را تغییر نداده است
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد عبد السلام سخنگوی جنبش انصارالله امروز دوشنبه بار دیگر تأکید کرد که حملات نیرو‌های یمن به کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌های عازم فلسطین اشغالی در دریای سرخ همچنان ادامه خواهد داشت.

عبدالسلام با اشاره به اینکه پس از حملات آمریکا یا تهدید‌های این کشور، موضع یمن در قبال فلسطین و تجاوز به غزه تغییر نکرده است، گفت: درخواست ما پایان بخشیدن به حملات جنایتکارانه به غزه و وارد کردن کمک‌های انسان‌دوستانه از جمله غذا و دارو به این منطقه است.

علی‌رغم تهدید‌های چند روز اخیر انگلیس مبنی بر احتمال انجام حملات تجاوزکارانه بیشتر علیه ارتش و نیرو‌های مسلح یمن، لحن لندن در حال همراه شدن با شک و تردید است.

«گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس امروز گفت که لندن پیش از هرگونه اتخاذ تصمیمی درباره اجرای عملیات‌های تهاجمی بیشتر به یمن، وضعیت حاکم بر منطقه غرب آسیا را بررسی و تحلیل خواهد کرد.

شاپس در پاسخ به این سوال که آیا انگلیس حملات بیشتری انجام می‌دهد، توضیح داد: «باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقاتی رخ می‌دهد، زیرا ما نمی‌خواهیم در تحولات دریای سرخ دخیل باشیم. اما در نهایت، آزادی ناوبری یک حق بین‌المللی است».

عبدالسلام در گفتگو با خبرگزاری رویترز تصریح کرد: ارتباط ما با جامعه بین‌الملل ادامه دارد تا تأکید کنیم که حرکت کشتیرانی برای همه کشتی‌ها امن است، به جز کشتی‌هایی که با اسرائیل ارتباط داشته باشند.

این مقام یمنی در عین حال گفت که این کشور به دنبال تنش نیست، بلکه این آمریکا و انگلیس هستند که دریای سرخ را با کشتی‌های نظامی و ناو‌های جنگی پر کرده‌اند.

یک مقام در وزارت دفاع آمریکا شامگاه گذشته گفت که آمریکا یا کشور‌های عضو ائتلاف، امروز هیچگونه حمله‌ای در یمن انجام نداده‌اند. منابع یمنی دیروز گفته بودند که آمریکا و انگلیس ارتفاعات «جدع» واقع در استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.

وزارت دفاع انگلیس نیز به شبکه خبری الجزیره اعلام کرد که خبر‌ها درباره حمله نیروی هوایی انگلیس در یمن اشتباه است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر