قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال

گزارش «نیویورک تایمز» از صدمه حملات آمریکا به توانمندی یمن

روزنامه «نیویورک‌تایمز» بامداد یکشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که یافتن اهدافی برای حملات روز جمعه و شنبه در یمن، دشوارتر از چیزی بود که واشنگتن فکر می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود ادعاهای آمریکا و انگلیس مبنی بر موفق بودن حملات تجاوزکارانه به پایگاه‌های نظامی در یمن و از کار افتادن توانمندی ارتش و نیروهای مسلح این کشور برای حمله به کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ، گزارش‌ها اما از کذب بودن این ادعاها حکایت دارد.

 

روزنامه «نیویورک‌تایمز» بامداد یکشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که یافتن اهدافی برای حملات روز جمعه و شنبه در یمن، دشوارتر از چیزی بود که واشنگتن فکر می‌کرد.

 

مقام‌های مذکور - که نامشان فاش نشد - به این روزنامه گفتند که بسیاری از قابلیت‌های نظامی و تهاجمی ارتش یمن پس از حملات هوایی آمریکا و انگلیس، دست‌نخورده باقی مانده است.

 

نیویورک‌تایمز البته برای حفظ وجه آمریکا تا حدودی، مدعی شد که فقط تقریبا ۲۰ درصد قابلیت‌های موشکی و پهپادی ارتش و نیروهای مسلح یمن در این حملات از بین رفته است.

 

مقام‌های آمریکایی در توضیح دشوار بودن شناسایی اهداف نظامی در یمن، به این روزنامه گفتند که سال‌ها غفلت سازمان‌های جاسوسی آمریکا و متحدانش از جنبش مقاومت انصارالله و عدم جمع‌آوری اطلاعات، باعث این امر شد.

 

پیش از این، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا اعلام کرد که بامداد جمعه در همکاری با انگلیس، با بیش از ۱۰۰ موشک هدایت‌شونده از هوا و دریا به ۶۰ هدف در ۱۶ پایگاه نظامی در یمن حمله کردند. آمریکایی‌ها بامداد شنبه نیز حمله تجاوزکارانه دیگری علیه یمن انجام دادند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار