محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

حاج‌علی‌اکبری: احیای مساجد دستور کار ویژه ائمه جمعه است

حاج‌علی‌اکبری: احیای مساجد دستور کار ویژه ائمه جمعه است رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در گردهمایی سراسری نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه کشور گفت: ائمه محترم جمعه کشور مصمم هستند به فضل پروردگار مسئله احیا، عمران و آبادانی ظاهری و باطنی مساجد را در دستور کار ویژه خودشان قرار دادند و مصمم هستند در این زمینه اتفاق تازه‌ای رقم بخورد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج‌علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در بیست و ششمین گردهمایی سراسری نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه کشور که امروز دوشنبه (25 دی ماه) برگزار شد، گفت: آقای رئیس‌جمهور در اوایل مسئولیت حضرت عالی خدمت شما عرض کردیم که بسیاری از مصلی‌های نماز جمعه در کشور به صورت ناتمام باقی مانده است. خدا را شاکر هستیم که در ایام مسئولیت شما نسبت به تکمیل مصلی‌ها اهتمام بیشتری نسبت به گذشته وجود دارد و در سفرهای استانی اتفاقات خوبی نیز در حال رقم خوردن است؛ ولی کافی نیست.

 

وی افزود: امید داریم تا پایان این دوره از مسئولیت شما روند ساخت مصلی‌های نماز جمعه کشور بویژه مصلی‌های بزرگ حداقل بخشی که قابلیت برگزاری نماز داشته باشد به پایان برسد و این نمادی که به عنوان نماد ناکارآمدی در حوزه دینی مقابل چشم مردم وجود دارد، برداشته شود.

 

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: ائمه محترم جمعه کشور به فضل پروردگار مصمم هستند تا مسئله احیا، عمران و آبادانی ظاهری و باطنی مساجد را در دستور کار ویژه خودشان قرار دهند.

 

حجت الاسلام حاج علی اکبری خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: برای پشتیبانی از این حرکتی که ائمه جمعه در احیای مساجد دارند نیازمند عنایت خاص حضرت عالی و دولت هستیم. البته تقویت بنیه حوزه فرهنگ کشور به ویژه در بخش دینی توقع خاص همه ماست که مورد عنایت شما نیز قرار داشته است.

 

وی در ادامه به طراحی سامانه جمع آوری اطلاعات مساجد کشور اشاره کرد و افزود: سامانه‌ای برای جمع آوری اطلاعات جامع مساجد کشور طراحی شده که مربوط به فعالیت دور جدید است. پیش از این، ما در این زمینه با مشکل مواجه بودیم و از تعداد دقیق مساجد در کشور اطلاعی نداشتیم.

 

امام جمعه موقت تهران در پایان خاطرنشان کرد: برای مدیریت و سازماندهی مساجد کشور اولین وسیله‌ای که نیاز داشتیم اطلاعات جامع، گسترده و امین بود که به همت دوستان و ائمه جمعه کشور به سرعت تکمیل خواهد شد و توسط شما از این سامانه رونمایی خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار