پزشکیان: «تعطیلی» پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست طحان نظیف: لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی به مجلس بازگشت قالیباف در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد / باید جلوی «نازی‌های قرن بیست و یکم» را بگیریم ۷ مأموریت پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور پورجمشیدیان: امسال به زائران اربعین ارز کامل تعلق می‌گیرد/به اتباع غیرمجاز خدمات نمی‌دهیم دولت با تعطیلی یک هفته‌ای و چهارشنبه‌های تهران موافقت نکرد آغاز جلسه علنی مجلس/ ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور قالیباف در کنفرانس رؤسای مجالس جهان: اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه یادآور جنایات نازی‌هاست رهبر انقلاب: غنی‌سازی و حقوق بشر بهانه است، آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است مراسم چهلم شهدای جنگ اخیر با حضور رهبر انقلاب صباغیان: ماینر‌ها در حال بلعیدن برق کشور هستند عارف: اسرائیل شیطنت کند محکم‌تر سیلی می‌زنیم/ فعلاً در توقف آتشیم سرلشکر موسوی: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر ۴۸ نماینده به میدری درباره پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان جزئیات جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با پزشکیان

حاج‌علی‌اکبری: مسئله اصلی مقابله با توطئه‌های آمریکاست

امام جمعه موقت تهران خطاب به مسئولان و جناح‌های سیاسی گفت: این وحدت بی‌مانند و سرمایه اجتماعی بی‌نظیر که امروز شکل گرفته باید مثل جان‌مان مورد مراقبت قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۲۸۳۱۳۷

حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی این هفته پایتخت که در مصلای امام خمینی(ره) اقامه شد، طی سخنانی در خطبه‌ای بعد از برشمردن نمونه‌ها و مصادیق تقوا در تاریخ اسلام و سیره اهل‌بیت(ع)، در خطبه‌ی دیگر به فرارسیدن روز حجاب و عفاف اشاره و بیان کرد: حجاب ارزش بزرگ انسانی و اسلامی است که لازم است با عزم‌های راسخ و نگاه‌های هوشمندانه و داشتن برنامه‌ی جامع معطوف به آینده در این خصوص حرکت شود. این عرصه نیازمند اقدامات هنرمندانه و تقسیم کار مسئولانه بین دستگاه‌های مختلف و آحاد مردم و بانوان و دختران عزیز ماست.

وی درباره جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: این حادثه با عظمتی است و حماسه ملت ایران به‌قدری عظمت دارد که جا دارد ماه‌ها درباره‌ی آن از ابعاد مختلف بررسی شود. ما به سرمایه‌ای که جدیداً به‌دست آوردیم برای گام‌های بلندمان نیاز داریم. صدها اثر هنری و محصولات ادبی و فرهنگی در این‌باره ساخته و تولید شود.

به گزارش راهبرد معاصر؛ خطیب جمعه تهران اضافه کرد: ما در این جنگ و حماسه، تصویر جدید و دوست‌داشتنی از ایران قوی را دیدیم که برای مردم‌مان و جهان و حتی برای دشمنان تازه بود و این رونمایی صورت گرفت. این تصویر حاصل جمع مولفه‌های سخت و نرم است؛ در بخش مولفه‌های سخت در این جنگ باید وسعت سرزمینی، ظرفیت جمعیت 92 میلیون نفری، تأثیر علم و فناوری در هسته‌ای و نظامی، عمق راهبردی و ظرفیت عظیم ملت ایران در منطقه و جهان را بر شمرد. ملت ایران در این جنگ چهره متفاوتی از ایران قوی را به جهان نمایش داد.

حاج‌علی‌اکبری با بیان اینکه مولفه‌های نرم این ماجرا به مراتب مهم‌تر است اظهار داشت: ما شاهد ترکیب دل‌انگیز هویت ملی-دینی-انقلابی بودیم که این هویت به برکت انقلاب اسلامی پرورش یافت و تقویت شد. حسادت دشمنان ملت ایران امروزه دیده می‌شود و گُر گرفته‌اند و می‌بیند که ملت ایران به‌نام اسلام، قرآن و اهل‌بیت(ع) و امام زمان(عج) به میدان آمده است.

وی خاطر نشان کرد: با وجود همه تنوع‌های موجود در کشور، ملت ایران به‌صورت یکپارچه وارد میدان شده و مردمی‌ترین جنگ غرب آسیا را پیش روی دیدگان جهان نشان دادند؛ استقلال ملی حاصل استقامت ملی دهه‌های گذشته است. دشمن ابله با هدف نابودی و تجزیه ایران و هم‌چنین زدن ضربات جبران‌ناپذیر به ما حمله کرد تا دستاوردهای ملت را لگدمال کنند اما به لطف خدا و استقامت مردم، ملت ایران در این دفاع مقدس دشمن را در مدت کوتاه له و بیچاره کرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه انسجام و وحدت ملی هدیه بزرگ الهی است، عنوان کرد: ما در این جنگ زخم خوردم و داغ دیدیم و این شهادت‌ها برای ما سخت بود اما استوارتر از همیشه مثل ققنوسی از میانه آتش سر بلند کردیم. این ایران قوی است و خدای متعال نیز وقتی ایستادگی ملت را دید، صبر را بر ملت ما نازل کرد.

حاج‌علی‌اکبری بیان کرد: ما این راه را با تقویت مولفه‌ها و تقویت انسجام ملی، همپای جلودار پیش خواهیم رفت. ملت ایران بعد از این دفاع مقدس در آغاز مرحله جدید از حیات طیبه است. انسجام ملی برای گام‌های بعدی به‌منظور پشیمان کردن دشمن، بازدارندگی و تأمین منافع ملی پیش روی ماست.

وی تصریح کرد: در این نمازجمعه به پشتوانه مردم مجاهد و داشتن رهبری حکیم به دشمنان احمق که محاسبات‌شان غلط بود هشدار می‌دهیم که اگر این بار غلطی از شما سر بزند، ایرانی دیگر، جوانانی دیگر و مردمانی دیگری را خواهید دید. مردم ما داغ 1100 شهید را بر دل دارند و اگر سودای خطای دیگری در سر داشته باشید، این بار دوسومِ دیگر تل‌آویو هم همراه با این جنایاتکاران احمق و آرزوهای باطل‌شان به قعر جهنم خواهد رفت.

امام جمعه موقت تهران خاطر نشان کرد: به رئیس احمق، قمازبار و کله‌پوک آمریکایی که دست او به خون مظلومان آغشته است و زبانش به تهدید ملت ایران می‌چرخد می‌گوییم این بار آتش خشم 92 میلیون ایرانی غیور دامن شما را خواهد گرفت و منافع شما در بانک ضربه‌های ما در منطقه است وبلایی به سر شما خواهیم آورد که با خفت و خواری از منطقه گورتان را برای همیشه گم کنید.

حاج‌علی‌اکبری هم‌چنین خطاب به مسئولان و جناح‌های سیاسی اظهار داشت: این وحدت بی‌مانند و سرمایه اجتماعی بی‌نظیر باید مثل جان‌مان مورد مراقبت قرار بگیرد. مبادا با فرصت‌طلبی‌های سیاسی و دوقطبی‌هایِ مقاومت-مذاکره و غیره، این وحدت بزرگ از دست برود. ما در جنگ ترکیبی چند ضلعی هستیم و بدانیم دشمن از ما غافل نیست. مسئله اصلی کشور مقابله با توطئه‌های آمریکاست و نباید درگیر خودمان شویم. هر صدایی که بین مردم و مسئولان رخنه بیندازد، صدای شیطان است ولو اگر خود فرد نداند. دولت و مسئولان قدر این ملت عزیز را بدانند و از هیچ خدمتی فروگذار نکنند.

وی در پایان نیز طی سخنانی با زبان عربی خطاب به ملت یمن از مجاهدت‌هایشان در مقابله با اسرائیل و دفاع از فلسطین قدردانی کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر