نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است
جهانگیری در پاسخ به خبرنگار یورونیوز:

اعتراضات کارگری در ایران ربطی به جنبش جلیقه زردها ندارد

معاون اول رئیس جمهوری ایران در پاسخ به پرسشی در مورد قرابت احتمالی جنبش جلیقه‌زردهای فرانسه با اعتراضات کارگری اخیر در ایران گفت:این ها فقط مطالبات صنفی است و ربطی به جنبش جلیقه زردها در فرانسه ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۱۸ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 08
کد خبر: ۲۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ معاون اول رئیس جمهور در مورد «اراده» و «توانایی» اتحادیه اروپا گفت: از نظر عملی ساختارهای مالی اتحادیه اروپا مخصوصا نظام بانکی آن نشان داد که این تحادیه قادر نیست به عنوان یک تصمیم‌گیر مستقل و یک مجموعه قدرتمند ظاهر شود.»

سایت یورونیوز خبر داد اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور با خبرنگار این شبکه در تهران گفتگو کرده است.

در این گزارش می خوانیم: معاون اول رئیس جمهوری ایران در پاسخ به پرسشی در مورد قرابت احتمالی جنبش جلیقه‌زردهای فرانسه با اعتراضات کارگری اخیر در ایران گفت: «اینها یک سری مطالبات صنفی است، تلاش برخی از مخالفین جمهوری اسلامی ایران و مخالفین دولت در این مسیر بوده است که این مطالبات صنفی را به مطالبات سیاسی تبدیل کنند. این مطالبات، یک اعتراض عمومی که به دنبال یک اقدام انقلابی نظیر اعتراضات جلیقه‌زردهای فرانسه باشند، نبوده و نیست.»

خبرنگار یورونیوز در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی در ایران از معاون اول رئیس جمهوری می‌پرسد که آیا شعارهای اول انقلاب در این کشور همچنان کارآیی پیشین خود را دارد یا نه. آقای جهانگیری در پاسخ به این پرسش گفت: «بدون تردید با آن آرمان‌هایی که برای جمهوری اسلامی در ابتدا ترسیم کرده بودیم، فاصله داریم ولی فکر می‌کنیم که نسل جوان تحصیلکرده‌ای که در ایران هستند با توجه به شرایطی که در منطقه وجود دارد روش دیگری جز این که باید با اصلاحات، اشکالات را برطرف کرده و به نقطه آرمانی نزدیک شد، روش دیگری را انتخاب نمی‌کند.»

آقای جهانگیری همچنین از از عملکرد اتحادیه اروپا در برابر ایران انتقاد کرد. وی در پاسخ به پرسش خبرنگار یورونیوز در مورد «اراده» و «توانایی» اتحادیه اروپا برای ایستادگی در برابر سیاست ضد ایرانی ترامپ گفت: «تصور ما این بود که اتحادیه اروپا چنین توانی‌ای را دارد. از نظر رویکرد و مسایل نظری هم تا الان خوب عمل کرده، ولی از نظر عملی ساختارهای مالی اتحادیه اروپا مخصوصا نظام بانکی آن نشان داد که این تحادیه قادر نیست به عنوان یک تصمیم‌گیر مستقل و یک مجموعه قدرتمند برای حفظ دستاوردهای اتحادیه اروپا و تعهدات این اتحادیه در فضای جهانی ظاهر شود.»

آقای جهانگیری ضمن تاکید بر حفظ توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی گفت: «ما هیچ چیزی فراتر از برجام را قبول نمی‌کنیم و آنچه فعلا برای ما اهمیت دارد موضوع همین توافق است.»

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار