سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا
جهانگیری در پاسخ به خبرنگار یورونیوز:

اعتراضات کارگری در ایران ربطی به جنبش جلیقه زردها ندارد

معاون اول رئیس جمهوری ایران در پاسخ به پرسشی در مورد قرابت احتمالی جنبش جلیقه‌زردهای فرانسه با اعتراضات کارگری اخیر در ایران گفت:این ها فقط مطالبات صنفی است و ربطی به جنبش جلیقه زردها در فرانسه ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۱۸ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 08
کد خبر: ۲۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ معاون اول رئیس جمهور در مورد «اراده» و «توانایی» اتحادیه اروپا گفت: از نظر عملی ساختارهای مالی اتحادیه اروپا مخصوصا نظام بانکی آن نشان داد که این تحادیه قادر نیست به عنوان یک تصمیم‌گیر مستقل و یک مجموعه قدرتمند ظاهر شود.»

سایت یورونیوز خبر داد اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور با خبرنگار این شبکه در تهران گفتگو کرده است.

در این گزارش می خوانیم: معاون اول رئیس جمهوری ایران در پاسخ به پرسشی در مورد قرابت احتمالی جنبش جلیقه‌زردهای فرانسه با اعتراضات کارگری اخیر در ایران گفت: «اینها یک سری مطالبات صنفی است، تلاش برخی از مخالفین جمهوری اسلامی ایران و مخالفین دولت در این مسیر بوده است که این مطالبات صنفی را به مطالبات سیاسی تبدیل کنند. این مطالبات، یک اعتراض عمومی که به دنبال یک اقدام انقلابی نظیر اعتراضات جلیقه‌زردهای فرانسه باشند، نبوده و نیست.»

خبرنگار یورونیوز در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی در ایران از معاون اول رئیس جمهوری می‌پرسد که آیا شعارهای اول انقلاب در این کشور همچنان کارآیی پیشین خود را دارد یا نه. آقای جهانگیری در پاسخ به این پرسش گفت: «بدون تردید با آن آرمان‌هایی که برای جمهوری اسلامی در ابتدا ترسیم کرده بودیم، فاصله داریم ولی فکر می‌کنیم که نسل جوان تحصیلکرده‌ای که در ایران هستند با توجه به شرایطی که در منطقه وجود دارد روش دیگری جز این که باید با اصلاحات، اشکالات را برطرف کرده و به نقطه آرمانی نزدیک شد، روش دیگری را انتخاب نمی‌کند.»

آقای جهانگیری همچنین از از عملکرد اتحادیه اروپا در برابر ایران انتقاد کرد. وی در پاسخ به پرسش خبرنگار یورونیوز در مورد «اراده» و «توانایی» اتحادیه اروپا برای ایستادگی در برابر سیاست ضد ایرانی ترامپ گفت: «تصور ما این بود که اتحادیه اروپا چنین توانی‌ای را دارد. از نظر رویکرد و مسایل نظری هم تا الان خوب عمل کرده، ولی از نظر عملی ساختارهای مالی اتحادیه اروپا مخصوصا نظام بانکی آن نشان داد که این تحادیه قادر نیست به عنوان یک تصمیم‌گیر مستقل و یک مجموعه قدرتمند برای حفظ دستاوردهای اتحادیه اروپا و تعهدات این اتحادیه در فضای جهانی ظاهر شود.»

آقای جهانگیری ضمن تاکید بر حفظ توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی گفت: «ما هیچ چیزی فراتر از برجام را قبول نمی‌کنیم و آنچه فعلا برای ما اهمیت دارد موضوع همین توافق است.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار