شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم

هشدار امیرعبداللهیان به همتای آمریکایی

وزیر امور خارجه ایران در پی حمایت‌های بی شائبه آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، خطاب به همتای آمریکایی خود گفت که تاریخ نتانیاهو به پایان آمده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی حمایت‌های مالی و لجستیکی آمریکا از رژیم صهیونیستی در حملات به غزه که همچنان ادامه دارد، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان خطاب به همتای آمریکایی گفت که سرنوشت خود را به سرنوشت نتانیاهو گره نزند.

 

وی دوشنبه ۲۵ دی ماه در نشست خبری مشترک با همتای هندی خطاب به آنتونی بلینکن با بیان اینکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو با پرونده‌های مختلفی در سرزمین‌های اشغالی و تل‌آویو مواجه است، عنوان کرد که «تاریخ نتانیاهو به پایان آمده است».

 

نخست‌وزیر کنونی رژیم اسرائیل که به گفته خودش و بسیاری از تحلیلگران به دنبال طولانی کردن جنگ غزه است، در یکصد روز گذشته علیرغم جنایاتی که مرتکب شد ولی نتوانست به اهدافی که اعلام کرده بود دست یابد. آنچنانکه مقامات کنونی و سابق این رژیم هم به این موضوع اذعان دارند. رهبر احزاب مخالف کابینه این رژیم یائیر لاپید در اظهاراتی در این باره عنوان کرد که نتانیاهو صلاحیت اداره اسرائیل را ندارد و کابینه‌اش صلاحیت «مدیریت جنگ» را ندارد و ما را به سوی فروپاشی اقتصادی سوق می‌دهد.

 

از سوی دیگر، رئیس سابق ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی یائیر گولان هم در این باره با بیان اینکه نتانیاهو صلاحیت تصمیم‌گیری را ندارد، گفت که اسرائیل در حال تجربه «بدترین دوران از نظر بحران رهبری» است.

 

وزیر خارجه ایران با ذکر این نکته که بارها به مقامات آمریکایی گفته شده که راه‌حل در جنگ نیست، گفت که پس از عملیات طوفان الاقصی به مقامات کاخ سفید‌ اعلام شد که «دست خود را به خون مردم بیگناه غزه آلوده نکنید.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار