پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

کناره‌گیری یک نامزد دیگر حزب جمهوریخواه به نفع ترامپ

فرماندار ایالت فلوریدا ران دی‌سانتیس که بخت نسبتا زیادی برای نامزدی حزب جمهوریخواه داشت به نفع دونالد ترامپ از انتخابات درون حزبی کناره گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در یک رویداد مهم در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان، فرماندار ایالت فلوریدا ران دی‌سانتیس که از او به عنوان بحت اول نامزدی این حزب بعد از دونالد ترامپ یاد می‌شد از انتخابات کناره گیری کرد.

 

دسانتیس با انتشار یک ویدئو کناره گیری خود را به نفع دونالد ترامپ اعلام کرد. وی درباره علت کنار رفتن خود از رقابتهای انتخاباتی گفته که "مسیر روشنی برای پیروزی نهایی در نامزدی رسمی برای حزب جمهوریخواه نداشته است.."

 

کناره گیری او از انتخابات، نیکی هیلی فرماندار سابق ایالت کارولینای جنوبی را به تنها رقیب دونالد ترامپ در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان تبدیل می‌کند.

 

رئیس‌جمهور سابق آمریکا دونالد ترامپ به‌رغم مواجه بودن با اتهامات جنایی، در اولین رقابت انتخاباتی جمهوری‌خواهان در ایالت آیووا توانست به یک پیروزی قاطع دست یابد.

 

پیروزی قاطع ترامپ در آیووا باعث شد ویوک راماسوامی دیگر نامزد جمهوریخواه نیز به نفع وی از ادامه انتخابات منصرف شود.

 

راماسوامی که در انتخابات آیووا حدود هشت درصد آرا را کسب کرد، گفت که «باید اذعان کنم که آن شگفتی را که می‌خواستیم امشب (در آیووا) بدست بیاوریم، حاصل نکردیم».

 

در این انتخابات دی‌سانتیس ۴۵ ساله در جایگاه دوم قرار گرفت و نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل نیکی هیلی ۵۱ ساله را پشت سر گذاشت.

 

به نوشته رویترز، عملکرد ترامپ در این انتخابات مقدماتی نشان‌دهنده محبوبیتش در بین رای‌دهندگان جمهوری‌خواه با وجود دو استیضاح، نقشش در حمله ششم ژانویه ۲۰۲۱ به کنگره و ۹۱ اتهام جنایی به دلیل تلاش برای سرنگونی نتیجه انتخابات ۲۰۲۰، نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده بعد از خروج از کاخ سفید و جعل سوابق مربوط به پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر