عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

ژنرال آمریکایی مدعی «مشارکت مستقیم» ایران در حملات یمن شد

فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا در منطقه ادعا کرد که ایران در حملات ارتش یمن در دریای سرخ «مشارکت مستقیم» دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «برد کوپر» فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در گفت‌وگوی امروز (دوشنبه) خود با خبرگزاری آسوشیتدپرس، مدعی شد که ایران به‌صورت مستقیم در حملات انصارالله یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ مشارکت دارد.

این ژنرال آمریکایی از بیان این ادعا که تمامی حملات یمن در دریای سرخ و خلیج عدن «با دستور مستقیم ایران» انجام می‌شود، خودداری کرد، اما اظهار کرد که «حوزه نفوذ ایران از خاورمیانه و تنگه هرمز حالا به آب‌های سرتاسر خاورمیانه گسترش یافته است».

این اتهام‌زنی در حالی است که ایران بار‌ها تاکید کرده گروه‌های مقاومت در کشور‌های منطقه کاملاً مستقل و بنا بر صلاحدید و تصمیم خود در ارتباط با امنیت کشور‌های خود و یا حمایت از ملت مظلوم فلسطین عمل می‌کنند.

او در مصاحبه تلفنی خود با آسوشیتدپرس گفت: اقدامات حوثی‌ها (انصارالله یمن)، یعنی حملات آنان به کشتی‌های تجاری، شدیدترین حملاتی است که در ۲ نسل گذشته شاهد بوده‌ایم.

این فرمانده آمریکایی که در ماه فوریه پست خود را ترک خواهد کرد مدعی شد تنها راه پایان این بحران، این است که یمن تصمیم بگیرد به حملات خود پایان دهد.

در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، انصارالله یمن اعلام کرد تمامی کشتی‌هایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد.

غرب با رهبری آمریکا ائتلافی نظامی تشکیل داد که هدف آن مقابله با حملات یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی است. پیش‌تر آمریکا و انگلیس در واکنش به این اقدام صنعا، چندین موضع ارتش یمن را هدف قرار دادند.

رسانه آمریکایی نوشته از آغاز جنگ جدید غزه تا امروز، ایران به‌صورت مستقیم وارد درگیری با نظامیان آمریکا یا رژیم صهیونیستی نشده، اما این ژنرال آمریکایی با بیان اینکه ایران مستقیماً در آتش حملات یمن می‌دمد، مدعی شد: «حرفم این است که ایران مشخصاً در تامین بودجه، منابع و آموزش آن‌ها نقش دارد. واضح است آن‌ها کاملاً مستقیم مشارکت دارند». / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر