وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

حمله مجدد آمریکا و انگلیس به یمن

رسانه‌های یمنی، صبح امروز (شنبه)، از حمله هوایی مجدد آمریکا و انگلیس به منطقه‌ای در استان «الحدیده» در غرب این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه یمنی «المسیره»، صبح امروز (شنبه)، از حمله هوایی مجدد آمریکا و انگلیس به غرب این کشور خبر داد.

 

المسیره گزارش داد طی دو حمله هوایی از سوی آمریکا و انگلیس منطقه «راس عیسی» در استان الحدیده (غرب یمن) مورد حمله قرار گرفته است.

 

در این گزارش به جزئیات بیشتری درباره این حمله و خسارات مادی وارده اشاره‌ای نشده است.

 

این حمله پس از انجام شده است که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن دیشب از حمله موشکی به یک نفتکش متعلق به انگلیس در خلیج عدن خبر داد.

 

یحیی سریع اعلام کرد موشک‌ها به هدف اصابت کردند و باعث آتش‌سوزی در کشتی شدند. او همچنین تاکید کرد که عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است تا زمان ارسال غذا و دارو برای مردم فلسطین ادامه خواهد داشت.

 

ارتش یمن به دنبال تشدید حملات رژیم اسرائیل به غزه، حمایت کامل خود را از مردم فلسطین اعلام کرده و تاکید کرده است تا زمان تداوم حملات به غزه به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نخواهد داد.

 

در پی تشدید عملیات‌های نیروی دریایی یمن در دریای سرخ، آمریکا با تشکیل ائتلافی تاکنون چندین بار مناطقی را در غرب و شمال غرب یمن مورد حمله قرار داده است.

 

با این حال، «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله یمن در سخنرانی اخیر خود تاکید کرد حملات ائتلاف آمریکا منجر به توقف عملیات‌های ارتش یمن نخواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار