المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

طرح ۵ ماده‌ای لندن برای پایان جنگ غزه

طرح ۵ ماده‌ای لندن برای پایان جنگ غزه یک روزنامه انگلیسی روز شنبه از طرح ۵ ماده‌ای لندن برای پایان جنگ در نوار غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت انگلیس طرح پنج ماده‌ای برای پایان جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس پیشنهاد داده است.

به گزارش فایننشال تایمز، وزیر خارجه انگلیس طی هفته جاری این طرح را با سران اسرائیل و فلسطینیان مطرح کرده است.

بر اساس این طرح، جنگ در نوار غزه متوقف شده و گروگان‌ها نیز آزاد می‌شوند و مذاکرات برای آتش‌بس دائمی نیز انجام می‌شود.

طرح انگلیس شامل تعیین افقی سیاسی برای تشکیل کشور فلسطینی و همچنین تشکیل کابینه‌ای شایسته برای مدیریت کرانه باختری و غزه می‌شود.

بر اساس طرح انگلیس، سران حماس از غزه خارج شده و به کشور دیگری منتقل می‌شوند.

این در حالی است که با گذشت ۱۱۳ روز از جنگ علیه غزه بدون دست‌یابی تل‌آویو به اهداف اعلامی، اعتراضات اسرائیلی‌ها به مقابل خانه نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو رسیده و حالا آن‌ها با صدایی بلندتر خواستار بازگشت اسرای خود هستند؛ به ویژه در شرایطی که بمباران و عملیات نظامی زمینی اسرائیل منجر به کشته‌شدن تعدادی از اسرای صهیونیست شده است.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت غزه، بعدازظهر امروز (شنبه)، از افزایش شمار شهدای فلسطینی خبر داد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی به ۲۶ هزار و ۲۵۷ نفر رسیده و تعداد مجروحان به ۶۴ هزار و ۷۹۷ نفر افزایش یافته است.

در این بیانیه آمده است که ارتش رژیم اسرائیل طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ کشتار جمعی در غزه انجام داده که در پی آن، ۱۷۴ نفر شهید و ۳۱۰ مجروح شده‌اند.

همزمان با این بیانیه، شبکه «الجزیره» به نقل از خبرنگار خود در غزه گزارش داد نیرو‌های اسرائیلی کارکنان یک شرکت ارتباطات فلسطینی را در غزه در حالی که قصد تعمیر شبکه‌های اینترنتی را داشتند و از پیش هماهنگی‌های لازم را انجام داده بودند، هدف قرار دادند.

از زمان آغاز جنگ در نوار غزه، در پی حملات ارتش اسرائیل، اینترنت در این منطقه دست‌کم ۱۰ بار به طور کامل قطع شده است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار