حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

نخست وزیر انگلیس: ایران تاثیر خود را برای توقف حملات یمنی‌ها به کار گیرد

نخست وزیر انگلیس: ایران تاثیر خود را برای توقف حملات یمنی‌ها به کار گیرد نخست وزیر انگلیس با اشاره به اینکه «ما خواستار ایجاد آتش‌بس انسانی در غزه هستیم» تاکید کرد: ایران تاثیر خود را در راستای توقف حملات یمنی‌ها به کار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس در اظهاراتی گفت که به دنبال درگیری نیستیم و حوثی‌ها (انصارالله یمن) و حامیان آن‌ها را به توقف حملات «غیرقانونی و غیرقابل توجیه» و تضمین امنیت کشتیرانی تشویق می‌کنیم.

وی گفت: ایران باید حمایت اطلاعاتی و تسلیحاتی از حوثی‌های یمن را متوقف کند و این کشور تاثیر و نفوذ خود را در راستای توقف حملات به‌کار گیرد.

به نقل از الجزیره، سوناک در بخش دیگری گفت: ده‌ها موشک که از خاک یمن شلیک شده بودند را رهگیری کردیم و حوثی‌ها بیش از ۱۲ حمله علیه کشتی‌ها در دریای سرخ انجام دادند.

نخست وزیر انگلیس همچنین مدعی شد که «حملات ما علیه ملت یمن نیست و حملاتی که علیه حوثی‌ها انجام دادیم با هدف تامین امنیت کشتیرانی در دریای سرخ بود و هیچ غیرنظامی یمنی در این حملات کشته نشد.»

وی با اشاره به اینکه «آماده هستیم که ائتلاف خود برای امنیت کشتیرانی در دریای سرخ را گسترش دهیم» افزود: ما به همراه هم‌پیمانان خود در آمریکا و اتحادیه اروپا برای مقابله با نفوذ ایران همکاری می‌کنیم.

ریشی سوناک همچنین اعلام کرد که پارلمان این کشور فردا بررسی‌های فراگیر در مورد خط‌مشی دولت درخصوص دریای سرخ را انجام خواهد داد.

وی در بخش دیگری تاکید کرد: بار دیگر خواستار ایجاد آتش‌بس انسانی در غزه در راستای رساندن کمک‌ها به مردم این باریکه و آزادی اسرا هستیم. هیچ کس تمایل ندارد که جنگ غزه حتی یک دقیقه ادامه داشته باشد.

این مقام ارشد انگلیسی گفت: راه‌حل دو دولتی تنها راه زندگی امن فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها در کنار یکدیگر است.

این اظهارات درحالی است که ستاد فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد در ساعت ۲۳:۵۹ دوشنبه شب به وقت صنعا، نیروی دریایی آمریکا و نیروی هوایی انگلیس با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا و هلند به هشت هدف انصارالله یمن حمله کردند.

سنتکام مدعی است که این اهداف شامل سامانه‌های موشکی، لانچرها، سامانه‌های پدافند هوایی، رادارها، تأسیسات و انبار تسلیحات می‌شود، ادعایی که توسط مقامات یمن رد و اعلام شد که مواضع هدف قرار گرفته شده خالی از هرگونه مهمات و نیرو بوده‌اند.

هدف آمریکا و متحدینش از این حملات، تضعیف توانایی‌های نیرو‌های مسلح یمن برای ادامه حملات به کشتی‌های آمریکایی و رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، تنگه باب المندب و خلیج عدن است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار