واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

گفتگوی امیرعبداللهیان با همتای سعودی / دعوت از بن فرحان برای سفر به تهران

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و همتای سعودی او درباره مسائل مختلفی از جمله اوضاع غزه و پیامد‌های امنیتی و انسانی آن گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه عربستان سعودی، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از گفت‌وگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فیصل بن فرحان همتای سعودی او خبر داد.

براساس بیانیه وزارت امور خارجه عربستان سعودی، فیصل بن فرحان امروز تماسی تلفنی از همتای ایرانی خود دریافت کرده و دو طرف در این گفت‌وگوی تلفنی به روابط دوجانبه ایران و عربستان سعودی، زمینه‌های همکاری مشترک و تحولات منطقه و جهان به‌ویژه اوضاع غزه و پیامد‌های امنیتی و انسانی آن پرداخته‌اند.

بنابر اعلام وزارت امورخارجه، در این تماس تلفنی موضوع برقراری پرواز‌های حج عمره و سفر هیات فنی عربستان به کشورمان مورد بررسی قرار گرفت و وزیر امور خارجه کشورمان تسریع در آغاز عملیات عمره را مورد تاکید قرار داد.

همچنین طرفین با ابراز رضایت از روند مناسبات دوجانبه بر توسعه و تعمیق همکاری‌های دو کشور در موضوعات مورد علاقه تاکید نمودند.

طرفین با ابراز نگرانی نسبت به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین بر لزوم پایان جنایات رژیم صهیونیستی، لغو محاصره انسانی و بازگشت آرامش به منطقه تاکید نمودند.

طرفین تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله در غزه، کرانه و دریای سرخ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

امیرعبداللهیان از همتای خود جهت سفر به تهران دعوت کرد.

وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی در حالی اوضاع غزه را مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند که جنگ غزه وارد روز یکصد و هفدهم خود شده است.

ارتش اسرائیل از هفتم ماه اکتبر حملات ویران‌کننده‌ای را علیه نوار غزه آغاز کرده که منجر به نابودی بسیاری از زیرساخت‌های این منطقه بخصوص زیرساخت‌های بهداشتی غزه شده است.

اکثر مردم غزه به دنبال ویرانی خانه‌هایشان در این حملات آواره شده‌اند و در بیمارستان‌ها، مدارس و چادر‌ها سکونت دارند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر