جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

یمن حمله به ایلات را تایید کرد

یمن حمله به ایلات را تایید کرد سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد نیروی هوایی این کشور در حمایت از مردم فلسطین با چند موشک بالستیک بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی را هدف حمله قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، شامگاه امروز (جمعه)، در بیانیه‌ای از حمله به بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی خبر داد.

 

رسانه‌های اسرائیلی ساعاتی پیش خبر داده بودند به دنبال شلیک یک موشک بالستیک سطح‌به‌سطح به سمت بندر ایلات سامانه پدافندی «پیکان» در این منطقه فعال شده است.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن ضمن تایید این حمله، اعلام کرد نیروی هوایی یمن با چند موشک بالستیک اهداف مشخصی را در بندر ایلات هدف قرار داده است.

 

یحیی سریع در ادامه تاکید کرد که یمن در پاسخ به خواسته مردم این کشور و امت عربی و اسلامی، عمل به وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال مردم فلسطین را ادامه خواهد داد.

 

سریع در عین حال تاکید کرد نیروهای مسلح یمن در انجام عملیات‌های بیشتر علیه دشمن صهیونیستی در خشکی و دریا تا زمان توقف تجاوزات و رفع محاصره نوار غزه تردید نخواهند کرد.

 

نیروی هوایی یمن تاکنون در حمایت از مردم فلسطین چند بار موشک‌های سنگین و پهپادهای دوربرد به سمت جنوب اراضی اشغالی فلسطین شلیک کرده است.

 

نیروی دریایی یمن نیز به دنبال تشدید حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی بوده، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده است.

 

نیروهای مسلح یمن اعلام کرده‌اند که تا زمان تداوم حملات به نوار غزه و جلوگیری از ورود غذا و دارو به این منطقه به عملیات‌های خود علیه اهداف اسرائیلی ادامه خواهند داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار